ΚΥΠΡΟΣ- ΣΧΟΛΕΙΑ: Έληξε το τελεσίγραφο των Γονιών – Ανακοινώνουν δυναμικά μέτρα- ΒΙΝΤΕΟ

ΚΥΠΡΟΣ- ΣΧΟΛΕΙΑ: Έληξε το τελεσίγραφο των Γονιών – Ανακοινώνουν δυναμικά μέτρα- ΒΙΝΤΕΟ

Ο χρόνος που έδωσαν στις αρμόδιες Αρχές - μέχρι την Παρασκευή 19 Μαρτίου – φαίνεται πως δεν είχε αποτέλεσμα, αφού κανείς δεν ενημέρωσε τους οργανωμένους γονείς για το αίτημά τους όπως οι μαθητές Γυμνασίων επιστρέψουν με φυσική παρουσία στα θρανία.

Ο Πρόεδρος της συνομοσπονδίας Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης Χαράλαμπος Διονυσίου μιλώντας στην εκπομπή «Μέρα-Μεσημέρι» και τον Νικήτα Κυριάκου ανέφερε ότι έληξε το τελεσίγραφό και πλέον αναμένεται, όπως είχαν εξαγγείλει, να ανακοινώσουν δυναμικά μέτρα.

Σύμφωνα με τον κύριο Διονυσίου, ως πρώτο μέτρα θα πραγματοποιηθεί πορεία διαμαρτυρία προς το Προεδρικό Μέγαρο, χωρίς ωστόσο να είναι σε θέση να ανακοινώσει ημέρα και ώρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για επίλυση του Κυπριακού πριν από τη λήξη της θητείας του εμφανίζεται ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Όπως είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο, δεν είναι ούτε αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος, αλλά αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να επιτευχθεί λύση.