ΚΥΠΡΟΣ- ΣΧΟΛΕΙΑ: Έληξε το τελεσίγραφο των Γονιών – Ανακοινώνουν δυναμικά μέτρα- ΒΙΝΤΕΟ

ΚΥΠΡΟΣ- ΣΧΟΛΕΙΑ: Έληξε το τελεσίγραφο των Γονιών – Ανακοινώνουν δυναμικά μέτρα- ΒΙΝΤΕΟ

Ο χρόνος που έδωσαν στις αρμόδιες Αρχές - μέχρι την Παρασκευή 19 Μαρτίου – φαίνεται πως δεν είχε αποτέλεσμα, αφού κανείς δεν ενημέρωσε τους οργανωμένους γονείς για το αίτημά τους όπως οι μαθητές Γυμνασίων επιστρέψουν με φυσική παρουσία στα θρανία.

Ο Πρόεδρος της συνομοσπονδίας Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης Χαράλαμπος Διονυσίου μιλώντας στην εκπομπή «Μέρα-Μεσημέρι» και τον Νικήτα Κυριάκου ανέφερε ότι έληξε το τελεσίγραφό και πλέον αναμένεται, όπως είχαν εξαγγείλει, να ανακοινώσουν δυναμικά μέτρα.

Σύμφωνα με τον κύριο Διονυσίου, ως πρώτο μέτρα θα πραγματοποιηθεί πορεία διαμαρτυρία προς το Προεδρικό Μέγαρο, χωρίς ωστόσο να είναι σε θέση να ανακοινώσει ημέρα και ώρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE