Η αύξηση κρουσμάτων στην Ευρώπη μετέφεραν σε τηλεδιάσκεψη τη Σύνοδο Κορυφής

Η αύξηση κρουσμάτων στην Ευρώπη μετέφεραν σε τηλεδιάσκεψη τη Σύνοδο Κορυφής

Mε τηλεδιάσκεψη θα διεξαχθεί η Σύνοδος Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις 25-26 Μαρτίου, αποφάσισε ο Πρόεδρος Σαρλ Μισέλ, μετά την αύξηση των κρουσμάτων στα κράτη μέλη.



H Σύνοδος Κορυφής ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί με φυσική παρουσία την Πέμπτη και την Παρασκευή. Ωστόσο, η εξέλιξη της πανδημίας καθιστά το εγχείρημα εξαιρετικά επικίνδυνο, όχι μόνο για τους ηγέτες και τους συνεργάτες τους, αλλά και για τους διπλωμάτες και το προσωπικό του Συμβουλίου. Ως εκ τούτου, ο Πρόεδρος επέλεξε τη επιτυχημένη διευθέτηση που ακολουθήθηκε το Φεβρουάριο, με τις δύο τηλεδιασκέψεις Πέμπτης και Παρασκευής.

Οι εθνικές αντιπροσωπείες θα ειδοποιηθούν τις επόμενες ώρες για τις τεχνικές λεπτομέρειες. 

 

 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Στους στενούς δεσμούς φιλίας Κύπρου και Ιταλίας, και στην κοινή πολιτισμική ταυτότητα των δύο χωρών αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλλα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE