Χειροπέδες σε 46χρονο - Έτρεχε με την διπλάσια ταχύτητα

Χειροπέδες σε 46χρονο - Έτρεχε με την διπλάσια ταχύτητα

Άνδρας ηλικίας 46 ετών οδηγούσε χθες Κυριακή το αυτοκίνητο του στην Αγία Νάπα με ταχύτητα 124 χιλιόμετρα, αντί 65 που είναι η κανονική.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 09.40 χθες Κυριακή 46χρονος από την ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου εντοπίστηκε από μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου να οδηγεί το αυτοκίνητο του στο δρόμο Κάβο Γκρέκο - Αγίας Νάπας στην Αγία Νάπα, με υπερβολική ταχύτητα, δηλαδή 124 αντί 65 χιλιόμετρα.
 
Ο νεαρός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για εκδίκαση της υπόθεσης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.