Χειροπέδες σε 46χρονο - Έτρεχε με την διπλάσια ταχύτητα

Χειροπέδες σε 46χρονο - Έτρεχε με την διπλάσια ταχύτητα

Άνδρας ηλικίας 46 ετών οδηγούσε χθες Κυριακή το αυτοκίνητο του στην Αγία Νάπα με ταχύτητα 124 χιλιόμετρα, αντί 65 που είναι η κανονική.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 09.40 χθες Κυριακή 46χρονος από την ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου εντοπίστηκε από μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου να οδηγεί το αυτοκίνητο του στο δρόμο Κάβο Γκρέκο - Αγίας Νάπας στην Αγία Νάπα, με υπερβολική ταχύτητα, δηλαδή 124 αντί 65 χιλιόμετρα.
 
Ο νεαρός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για εκδίκαση της υπόθεσης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE