Χειροπέδες σε 46χρονο - Έτρεχε με την διπλάσια ταχύτητα

Χειροπέδες σε 46χρονο - Έτρεχε με την διπλάσια ταχύτητα

Άνδρας ηλικίας 46 ετών οδηγούσε χθες Κυριακή το αυτοκίνητο του στην Αγία Νάπα με ταχύτητα 124 χιλιόμετρα, αντί 65 που είναι η κανονική.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 09.40 χθες Κυριακή 46χρονος από την ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου εντοπίστηκε από μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου να οδηγεί το αυτοκίνητο του στο δρόμο Κάβο Γκρέκο - Αγίας Νάπας στην Αγία Νάπα, με υπερβολική ταχύτητα, δηλαδή 124 αντί 65 χιλιόμετρα.
 
Ο νεαρός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για εκδίκαση της υπόθεσης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE