ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ: Τι γράφουν στα πρωτοσέλιδά τους την Δευτέρα 22/03

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ: Τι γράφουν στα πρωτοσέλιδά τους την Δευτέρα 22/03

Η κατάσταση της επιδημιολογικής εικόνας στην Κύπρο, ο σχεδιασμός για τα ευρωτουρκικά ενόψει της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, με το ενδεχόμενο επιβολής κυρώσεων να απομακρύνεται και οι προτάσεις ΑΚΕΛ για την οικονομία είναι τα κύρια θέματα που προβάλλονται στα πρωτοσέλιδα του κυπριακού Τύπου της Δευτέρας.

Η «Αλήθεια» στο κύριο της θέμα με τίτλο «Σταθεροποιηθήκαμε!», αναφέρεται στην εξάπλωση του κορωνοϊού στην Κύπρο και γράφει ότι το ποσοστό θετικότητας είναι κάτω από το όριο του 1%. Αλλού αναφέρεται σε σκληρή απάντηση του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου, προς τον ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρο Κυπριανού, για όσα καταλόγισε στην Κυβέρνηση για το μεταναστευτικό. Αλλού γράφει ότι με τηλεδιάσκεψη τελικά θα συνεδριάσουν οι ηγέτες στην Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ.

Ο «Πολίτης» στο κύριο του θέμα με τίτλο «Λιγότερο μαστίγιο, περισσότερο καρότο στην Τουρκία», γράφει ότι ο γερμανικός σχεδιασμός στα ευρωτουρκικά κερδίζει έδαφος και υπερισχύει εντός ΕΕ. Σε άλλο θέμα γράφει ότι οι παρενέργειες του καρναβαλιού κρίνουν τις επόμενες χαλαρώσεις. Αλλού γράφει ότι εξαπίνης πιάστηκε η Νομική Υπηρεσίας από τη χθεσινή αποκάλυψη του «Π» για τη σύγκρουση συμφέροντος που είχε ο Πρόεδρος της ερευνητικής επιτροπής για την κατάρρευση του Συνεργατισμού Γεώργιος Αρέστη λόγω «κόκκινου δανείου» του γιου του.

Ο «Φιλελεύθερος» στο κύριο του θέμα τίτλο «Αντί κυρώσεις πάνε για δώρα», γράφει ότι τον Ιούνιο και μετά την πενταμερή θα γίνει η εξέταση από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για τα ενδεχόμενα με την Τουρκία. Σε άλλο θέμα γράφει ότι η πρώτη έξοδος του Σαββατοκύριακου μετά την χαλάρωση των μέτρων, σημαδεύτηκε από πρωτοφανή για την περίοδο κοσμοσυρροή , κυρίως στα παραλιακά. Αλλού γράφει ότι άλλες 249 προαγωγές θα μοιράσει σήμερα η Βουλή, οι περισσότερες από τις οποίες προορίζονται να δοθούν σε λειτουργούς του Υπουργείου Οικονομικών.

Η «Χαραυγή» στο κύριο της θέμα με τίτλο «Προτάσεις ΑΚΕΛ για προστασία των εργαζομένων και ανάπτυξη της οικονομίας», γράφει ότι ο τόπος χρειάζεται μια οικονομία με δικαιότερη κατανομή του πλούτου και ποιοτικές θέσεις εργασίας. Σε άλλο θέμα γράφει ότι η Κύπρος είναι τελευταία σε δαπάνες για την υγεία και τις ευάλωτες ομάδες, σύμφωνα με έκθεση της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας. Επίσης γράφει ότι αυστηρό μήνυμα προς την Κυβέρνηση για το συρματόπλεγμα «της ντροπής» έστειλε χθες ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top