Κρούσματα κορωνοϊού στην εντατική νεογνών του Μακάριου Νοσοκομείου – Θετικοί νοσηλευτές

Κρούσματα κορωνοϊού στην εντατική νεογνών του Μακάριου Νοσοκομείου – Θετικοί νοσηλευτές

Θετικά κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν στην εντατική νεογνών του Μακάριου Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Themaonline άτομα του νοσηλευτικού προσωπικού εντοπίστηκαν θετικά στον κορωνοϊό κατά τη δειγματοληπτική εξέταση που πραγματοποιείται. Οι συγκεκριμένοι νοσηλευτές δεν εμβολιάστηκαν με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Η διεύθυνση του Μακάριου Νοσοκομείου από την πρώτη στιγμή ακολούθησε το πρωτόκολλο και ενέργησε για την απολύμανση των χώρων αλλά και τον περιορισμό των κρουσμάτων. Ταυτόχρονα έγινε ιχνηλάτηση των επαφών για να εντοπιστούν τυχόν άλλα κρούσματα και τέθηκαν και οι ίδιοι σε αυτοπεριορισμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πολιτικό μπρα ντε φερ μεταξύ ΔΗΚΟ, Άλμα και ΔΗΣΥ πριν την κάλπη - Επιδίδονται σε διαγωνισμό εντυπώσεων

Σκληρό πολιτικό μπρα ντε φερ μεταξύ ΔΗΚΟ, Άλμα και ΔΗΣΥ πριν την κάλπη - Επιδίδονται σε διαγωνισμό εντυπώσεων

Σε τροχιά μετωπικής σύγκρουσης εισέρχεται το πολιτικό σκηνικό, με τα κόμματα να ανεβάζουν κατακόρυφα τους τόνους λίγες μόλις εβδομάδες πριν από τις εκλογές. Δημόσιες τοποθετήσεις, αιχμές και σκληρές απαντήσεις συνθέτουν ένα σκηνικό έντασης, στο οποίο πρωταγωνιστούν το ΔΗΚΟ, το Άλμα και ο ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE