Κρούσματα κορωνοϊού στην εντατική νεογνών του Μακάριου Νοσοκομείου – Θετικοί νοσηλευτές

Κρούσματα κορωνοϊού στην εντατική νεογνών του Μακάριου Νοσοκομείου – Θετικοί νοσηλευτές

Θετικά κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν στην εντατική νεογνών του Μακάριου Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Themaonline άτομα του νοσηλευτικού προσωπικού εντοπίστηκαν θετικά στον κορωνοϊό κατά τη δειγματοληπτική εξέταση που πραγματοποιείται. Οι συγκεκριμένοι νοσηλευτές δεν εμβολιάστηκαν με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Η διεύθυνση του Μακάριου Νοσοκομείου από την πρώτη στιγμή ακολούθησε το πρωτόκολλο και ενέργησε για την απολύμανση των χώρων αλλά και τον περιορισμό των κρουσμάτων. Ταυτόχρονα έγινε ιχνηλάτηση των επαφών για να εντοπιστούν τυχόν άλλα κρούσματα και τέθηκαν και οι ίδιοι σε αυτοπεριορισμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE