Γεωργός εντόπισε το πτώμα στην Αθηένου - Συνεχίζονται οι έρευνες -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γεωργός εντόπισε το πτώμα στην Αθηένου - Συνεχίζονται οι έρευνες -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές μετά τον εντοπισμό πτώματος σήμερα το πρωί (23/3) στον δρόμο Αθηένου – Λουρουτζίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, το πτώμα ανήκει σε γυναίκα και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για το θάνατο της. Να σημειωθεί πως γίνεται λόγος για κτυπήματα από αγροτικό όχημα. 

Φαίνεται ότι το πτώμα ξεθάφτηκε μετά από καλλιέργεια γεωργού, με τον ίδιο να ενημερώνει την Αστυνομία. 

Στο σημείο έφτασαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, για αυτοψία στη σκηνή, καθώς και μέλη του ΥΠΕΓΕ. 

Δείτε φωτογραφίες που εξασφάλισε το ThemaOnline:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE