Γεωργός εντόπισε το πτώμα στην Αθηένου - Συνεχίζονται οι έρευνες -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γεωργός εντόπισε το πτώμα στην Αθηένου - Συνεχίζονται οι έρευνες -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές μετά τον εντοπισμό πτώματος σήμερα το πρωί (23/3) στον δρόμο Αθηένου – Λουρουτζίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, το πτώμα ανήκει σε γυναίκα και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για το θάνατο της. Να σημειωθεί πως γίνεται λόγος για κτυπήματα από αγροτικό όχημα. 

Φαίνεται ότι το πτώμα ξεθάφτηκε μετά από καλλιέργεια γεωργού, με τον ίδιο να ενημερώνει την Αστυνομία. 

Στο σημείο έφτασαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, για αυτοψία στη σκηνή, καθώς και μέλη του ΥΠΕΓΕ. 

Δείτε φωτογραφίες που εξασφάλισε το ThemaOnline:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE