Γεωργός εντόπισε το πτώμα στην Αθηένου - Συνεχίζονται οι έρευνες -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γεωργός εντόπισε το πτώμα στην Αθηένου - Συνεχίζονται οι έρευνες -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές μετά τον εντοπισμό πτώματος σήμερα το πρωί (23/3) στον δρόμο Αθηένου – Λουρουτζίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, το πτώμα ανήκει σε γυναίκα και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για το θάνατο της. Να σημειωθεί πως γίνεται λόγος για κτυπήματα από αγροτικό όχημα. 

Φαίνεται ότι το πτώμα ξεθάφτηκε μετά από καλλιέργεια γεωργού, με τον ίδιο να ενημερώνει την Αστυνομία. 

Στο σημείο έφτασαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, για αυτοψία στη σκηνή, καθώς και μέλη του ΥΠΕΓΕ. 

Δείτε φωτογραφίες που εξασφάλισε το ThemaOnline:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Η εβδομάδα που ξεκινάει αναμένεται καθοριστική για το Κυπριακό, καθώς η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον κατοχικό ηγέτη, με στόχο να αξιολογήσει την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις. Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης, συνοδεύεται από έντονη κινητικότητα στη Λευκωσία, με την Κυβέρνηση να προετοιμάζεται εντατικά, στοχεύοντας στον ορισμό διευρυμένης συνάντησης για την επανέναρξη της διαπραγμάτευσης, όπως αποτελεί πάγια θέση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE