Γεωργός εντόπισε το πτώμα στην Αθηένου - Συνεχίζονται οι έρευνες -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γεωργός εντόπισε το πτώμα στην Αθηένου - Συνεχίζονται οι έρευνες -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές μετά τον εντοπισμό πτώματος σήμερα το πρωί (23/3) στον δρόμο Αθηένου – Λουρουτζίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, το πτώμα ανήκει σε γυναίκα και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για το θάνατο της. Να σημειωθεί πως γίνεται λόγος για κτυπήματα από αγροτικό όχημα. 

Φαίνεται ότι το πτώμα ξεθάφτηκε μετά από καλλιέργεια γεωργού, με τον ίδιο να ενημερώνει την Αστυνομία. 

Στο σημείο έφτασαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, για αυτοψία στη σκηνή, καθώς και μέλη του ΥΠΕΓΕ. 

Δείτε φωτογραφίες που εξασφάλισε το ThemaOnline:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ινδία τον Μάιο - την οποία επιβεβαίωσε σε χθεσινές του δηλώσεις- με σταθμούς το Νέο Δελχί και τη Μουμπάι και με τη συνοδεία ευρείας επιχειρηματικής αποστολής, δεν πρέπει να προσεγγιστεί ως μια ακόμη διπλωματική δραστηριότητα υψηλού επιπέδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE