To 'οχι' του Υπουργικού για άνοιγμα σχολείων φέρνει αντιδράσεις από τους γονείς

To 'οχι' του Υπουργικού για άνοιγμα σχολείων φέρνει αντιδράσεις από τους γονείς

Απογοητευμένοι οι γονείς από τις αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου που συνεχίζουν να κρατούν κλειστά τα Γυμνάσια Παγκύπρια και δημοτικά στην επαρχία και πόλη της Λεμεσού.

Το Themaonline επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Συνομοσπονδίας Γονέων Μέσης, Χαράλαμπο Διονυσίου ο οποίος μας δήλωσε ότι πρόκειται να πραγματοποιήσουν τηλεδιάσκεψη για να αποφασίσουν τα επόμενα βήματα τους ενώ θα αξιολογήσουν την απόφαση του Υπουργικού Για ακόμα μια φορά μας ανέφερε θυματοποιούνται τα παιδιά μας.

Από πλευράς τους ο Σύνδέσμος γονέων Δημοτικής Λεμεσού θα κατέλθει σε διαμαρτυρία αύριο έξω από το Επαρχιακό Γραφείο του Υπουργείου Παιδείας στη Λεμεσό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE