Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το πτώμα στην Αθηένου: Τυλιγμένη σε σακούλα η σορός της γυναίκας

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το πτώμα στην Αθηένου: Τυλιγμένη σε σακούλα η σορός της γυναίκας

Τυλιγμένο σε σακούλα ήταν το πτώμα που εντοπίστηκε στις 11:00 το πρωί της Τρίτης (23/03), στην περιοχή Αθηένου – Λουρουτζίνας, εντός της νεκρής ζώνης.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, το πτώμα της γυναίκας, ήταν τυλιγμένο σε σακούλα, ενώ όπως γράψαμε και σε προηγούμενο άρθρο ο ιδιοκτήτης του χωραφιού μίλησε στο ThemaOnline και ανέφερε ότι χθες βράδυ (Δευτέρα 22/03), βρέθηκε στο χωράφι του για να το οργώσει και όπως μας δήλωσε δεν αντιλήφθηκε τίποτα.

Τον ίδιο για το πτώμα ενημέρωσε η Αστυνομία και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον Αστυνομικό σταθμό Αθηένου για κατάθεση, έτσι ώστε να βοηθήσει στις έρευνες.

Όπως προαναφέραμε για την υπόθεση συνελήφθη 32χρονος εναντίον του οποίου διερευνάται υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, ενώ πληροφορίες της ιστοσελίδας μας λένε ότι ο φόνος σημειώθηκε στη Λευκωσία και το πτώμα μεταφέρθηκε έπειτα στην συγκεκριμένη περιοχή.

Η σορός φαίνεται να ανήκει σε αλλοδαπή γυναίκα γύρω στα 30, ενώ υπάρχουν κτυπήματα από αγροτικό όχημα που φαίνεται ότι προήλθαν από καλλιέργεια αγρότη ο οποίος ξέθαψε με το αγροτικό όχημά του το πτώμα. 

Στο σημείο έσπευσαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, για αυτοψία στη σκηνή, καθώς και μέλη του ΥΠΕΓΕ.

Υπενθυμίζουμε ότι σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές μετά τον εντοπισμό πτώματος σήμερα το πρωί (23/3) στον δρόμο Αθηένου – Λουρουτζίνας.

Δείτε φωτογραφίες που εξασφάλισε το ThemaOnline:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη σε απόσταση, όμως πολιτικά, η κούρσα έχει ήδη ξεκινήσει. Όχι με επίσημες εξαγγελίες υποψηφιοτήτων, αλλά με κινήσεις στρατηγικής, μετρήσεις, δημόσιες παρεμβάσεις, εσωκομματικές ζυμώσεις και κυρίως, με την προσπάθεια των δύο μεγάλων κομμάτων, να καθορίσουν από νωρίς τους όρους της επόμενης μεγάλης αναμέτρησης.