Στάληκαν 1.600 δόσεις εμβολίων Covid στις βρετανικές βάσεις στην Κύπρο

Στάληκαν 1.600 δόσεις εμβολίων Covid στις βρετανικές βάσεις στην Κύπρο

Το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου έχει αποστείλει 1.600 δόσεις των εμβολίων κατά του κορωνοϊού στις βρετανικές βάσεις στην Κύπρο.

Ο Υφυπουργός Άμυνας Τζέιμς Χίπι, που έκανε την ανακοίνωση απαντώντας σε ερώτηση βουλευτή, πρόσθεσε ότι η παράδοση των δεύτερων δόσεων είναι προγραμματισμένη για τον Απρίλιο.

Συμπλήρωσε ότι είναι επίσης σε εξέλιξη ο σχεδιασμός για την παροχή εμβολίων στο προσωπικό των βάσεων, στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης του εμβολιαστικού προγράμματος της χώρας, που θα καλύπτει τους πολίτες ηλικίας από 49 ετών και κάτω.

Στην τρέχουσα πρώτη φάση το εμβόλιο προσφέρεται στους πολίτες άνω των 50 ετών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Σε πιο εντατική φάση περνούν οι επαφές για το Κυπριακό, μετά τη μακρά συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, κατά την οποία συμφωνήθηκε οι δύο πλευρές να έχουν πλέον τουλάχιστον μία συνάντηση την εβδομάδα, ακόμη και συχνότερα εφόσον κριθεί αναγκαίο.

BEST OF TOTHEMAONLINE