Στάληκαν 1.600 δόσεις εμβολίων Covid στις βρετανικές βάσεις στην Κύπρο

Στάληκαν 1.600 δόσεις εμβολίων Covid στις βρετανικές βάσεις στην Κύπρο

Το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου έχει αποστείλει 1.600 δόσεις των εμβολίων κατά του κορωνοϊού στις βρετανικές βάσεις στην Κύπρο.

Ο Υφυπουργός Άμυνας Τζέιμς Χίπι, που έκανε την ανακοίνωση απαντώντας σε ερώτηση βουλευτή, πρόσθεσε ότι η παράδοση των δεύτερων δόσεων είναι προγραμματισμένη για τον Απρίλιο.

Συμπλήρωσε ότι είναι επίσης σε εξέλιξη ο σχεδιασμός για την παροχή εμβολίων στο προσωπικό των βάσεων, στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης του εμβολιαστικού προγράμματος της χώρας, που θα καλύπτει τους πολίτες ηλικίας από 49 ετών και κάτω.

Στην τρέχουσα πρώτη φάση το εμβόλιο προσφέρεται στους πολίτες άνω των 50 ετών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE