Στάληκαν 1.600 δόσεις εμβολίων Covid στις βρετανικές βάσεις στην Κύπρο

Στάληκαν 1.600 δόσεις εμβολίων Covid στις βρετανικές βάσεις στην Κύπρο

Το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου έχει αποστείλει 1.600 δόσεις των εμβολίων κατά του κορωνοϊού στις βρετανικές βάσεις στην Κύπρο.

Ο Υφυπουργός Άμυνας Τζέιμς Χίπι, που έκανε την ανακοίνωση απαντώντας σε ερώτηση βουλευτή, πρόσθεσε ότι η παράδοση των δεύτερων δόσεων είναι προγραμματισμένη για τον Απρίλιο.

Συμπλήρωσε ότι είναι επίσης σε εξέλιξη ο σχεδιασμός για την παροχή εμβολίων στο προσωπικό των βάσεων, στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης του εμβολιαστικού προγράμματος της χώρας, που θα καλύπτει τους πολίτες ηλικίας από 49 ετών και κάτω.

Στην τρέχουσα πρώτη φάση το εμβόλιο προσφέρεται στους πολίτες άνω των 50 ετών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE