ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Έκτακτη ανακοίνωση της αστυνομίας για έντονα καιρικά φαινόμενα- 'Εξαιρετικά προσεκτικοί...'

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Έκτακτη ανακοίνωση της αστυνομίας για έντονα καιρικά φαινόμενα- 'Εξαιρετικά προσεκτικοί...'

(19:00) Μέσω έκτακτης ανακοίνωσης ενημερώνει η Αστυνομία για έντονα καιρικά φαινόμενα στο οδικό δίκτυο και πιο συγκεκριμένα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι λόγω ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου, και ιδιαίτερα στις περιοχές από Επισκοπή μέχρι Πάφο, η Αστυνομία καλεί τους οδηγούς να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί. Ιδιαίτερη προσοχή συστήνεται στα οχήματα που κινούνται στην κοιλαδογέφυρα παρά την Πέτρα του Ρωμιού, όπου οι άνεμοι γίνονται σφοδρότεροι. 

Οι οδηγοί προτρέπονται να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Έπειτα από παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας και τη συνεργασία του Υπουργού Γεωργίας, του Επιτρόπου Περιβάλλοντος και της Διευθύντριας του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων, αναστέλλεται η προγραμματισμένη για την Κυριακή κινητοποίηση για το σοβαρό αρδευτικό πρόβλημα της Κοιλάδας Χρυσοχούς, σύμφωνα με ανακοίνωση εκ μέρους των αρδευτών από τον κ. Νέστορα Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE