Ραγδαίες εξελίξεις για το πτώμα στην Αθήενου- Ένα βήμα πριν από νέες συλλήψεις η Αστυνομία – Νεκρή εδώ και καιρό η άτυχη γυναίκα

Ραγδαίες εξελίξεις για το πτώμα στην Αθήενου- Ένα βήμα πριν από νέες συλλήψεις η Αστυνομία – Νεκρή εδώ και καιρό η άτυχη γυναίκα

Ενώπιον των διωκτικών Αρχών νέα δεδομένα γύρω από το πτώμα που εντοπίστηκε σε χωράφι  στην περιοχή Αθηένου – Λουρουτζίνας, εντός της νεκρής ζώνης.

Όπως προαναφέραμε για την υπόθεση συνελήφθη 32χρονος εναντίον του οποίου διερευνάται υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, ενώ φαίνεται να επιβεβαιώνεται πληροφορία της ιστοσελίδας μας λένε ότι ο φόνος σημειώθηκε στη Λευκωσία και το πτώμα μεταφέρθηκε έπειτα στην συγκεκριμένη περιοχή.

Τα μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας φαίνεται ότι μετά την αξιολόγηση στοιχείων και τη συλλογή υλικού από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης έθεσαν στο κάδρο των υπόπτων άλλα δύο πρόσωπα, για τα οποία εντός των επομένων ωρών να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας η άτυχη γυναίκα ήταν τυλιγμένη σε μπλε σακούλα και σε κατάσταση μουμιοποίησης γεγονός που δείχνει ότι δολοφονήθηκε εδώ και αρκετό καιρό και όπως όλα δείχνουν πριν από μερικές μέρες μεταφέρθηκε στη συγκεκριμένη περιοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρέσβης ΗΠΑ: «Θα δείτε περισσότερα πολεμικά πλοία στην Κύπρο» – Τι είπε για κοινές ασκήσεις

Πρέσβης ΗΠΑ: «Θα δείτε περισσότερα πολεμικά πλοία στην Κύπρο» – Τι είπε για κοινές ασκήσεις

«Το μέλλον είναι πολύ φωτεινό», δήλωσε στο ΚΥΠΕ για την αμυντική και στρατιωτική συνεργασία ΗΠΑ – Κύπρου ο νέος Πρέσβης της χώρας στη Λευκωσία, Τζον Μπρέσλοου.

BEST OF TOTHEMAONLINE