Σύλληψη ενός άνδρα μετά τον εντοπισμό ύποπτου αντικειμένου στην κατοικία της βασίλισσας στο Εδιμβούργο

Σύλληψη ενός άνδρα μετά τον εντοπισμό ύποπτου αντικειμένου στην κατοικία της βασίλισσας στο Εδιμβούργο

Η βρετανική αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα αφότου ομάδα ειδικών εξουδετέρωσης βομβών κατέστησε ασφαλές ύποπτο αντικείμενο που εντοπίστηκε στους χώρους των Ανακτόρων του Χόλιρουντ, την επίσημη κατοικία της βασίλισσας στο Εδιμβούργο, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων PA Media.

«Έπειτα από εξέταση από την ομάδα πυροτεχνουργών, (το αντικείμενο) έγινε ασφαλές. Δεν υπάρχει απειλή για το κοινό», μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Sky, επικαλούμενο δήλωση της αστυνομίας της Σκωτίας.

Η βασίλισσα δεν διαμένει αυτή την περίοδο εκεί.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE