Ανασχηματισμός: «Σεισμός» σε ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ από τις διαρροές ονομάτων – Ο εκνευρισμός και οι εσωκομματικές κόντρες
Δονήσεις πολλών Ρίχτερ, προκαλεί στα κόμματα, η διαρροή των ονομάτων για τον επικείμενο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη.
Οπως μεταδίδει το γερμανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο DPA, ανάλογη δήλωση έκανε ο διευθυντής της ρωσικής εταιρείας αρμόδιος για οικονομικά θέματα στον τομέα της υγείας Αλεξάντρ Μπίκοφ.
Σύμφωνα με το γερμανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο, η παραγωγή του ρωσικού εμβολίου μπορεί να ξεκινήσει τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο στην βαυαρική πόλη Ιλερτίσεν. "Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια, ώστε το καλοκαίρι να αρχίσει η παραγωγή. Ηδη διαθέτουμε εκεί τον εξοπλισμό και τα στελέχη", δήλωσε ο Μπίκοφ.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




