Ρωσική φαρμακοβιομηχανία αρχίζει σύντομα παραγωγή του Sputnik-V στη Γερμανία

Ρωσική φαρμακοβιομηχανία αρχίζει σύντομα παραγωγή του Sputnik-V στη Γερμανία

Η ρωσική φαρμακοβιομηχανία R-Pharm, η οποία παράγει το ρωσικό εμβόλιο Sputnik-V, προτίθεται να ξεκινήσει την παραγωγή του σκευάσματος στη Γερμανία το καλοκαίρι του 2021.


Οπως μεταδίδει το γερμανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο DPA, ανάλογη δήλωση έκανε ο διευθυντής της ρωσικής εταιρείας αρμόδιος για οικονομικά θέματα στον τομέα της υγείας Αλεξάντρ Μπίκοφ.

Σύμφωνα με το γερμανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο, η παραγωγή του ρωσικού εμβολίου μπορεί να ξεκινήσει τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο στην βαυαρική πόλη Ιλερτίσεν. "Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια, ώστε το καλοκαίρι να αρχίσει η παραγωγή. Ηδη διαθέτουμε εκεί τον εξοπλισμό και τα στελέχη", δήλωσε ο Μπίκοφ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την Πέμπτη,  δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, για την επόμενη Προεδρική εκλογή. Η χρονική συγκυρία, οι διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις των δύο και η παράλληλη παρέμβαση του Ευθύμιου Δίπλαρου, για την ανάγκη διατήρησης της κομματικής ενότητας, συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι.