Ο πρίγκιπας Φίλιππος ντυμένος τσολιάς - Δείτε την ιστορική φωτογραφία

Ο πρίγκιπας Φίλιππος ντυμένος τσολιάς - Δείτε την ιστορική φωτογραφία

Μια ιστορική φωτογραφία με τον σύζυγο της βασίλισσας Ελισάβετ, τον δούκα του Εδιμβούργου Φίλιππο ντυμένο τσολιά σε ηλικία μόλις 9 ετών ανάρτησε στο twitter ο ιστορικός Όσκαρ Αάνμοεν.

Με ειδικότητα στην ιστορία των βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης ο Όσκαρ Αάνμοεν δημοσίευσε το ντοκουμέντο του 1930 με τον πρίγκιπα Φίλιππο που, όπως είναι γνωστό, έχει γεννηθεί στην Ελλάδα.

Ο πατέρας του πρίγκιπα Κάρολου γεννήθηκε στις 10 Ιουνίου 1921 και είχε τον τίτλο «Πρίγκιπας Φίλιππος της Ελλάδος και της Δανίας» και αποτελεί το μακροβιότερο αρσενικό μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

 

 

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE