Ο πρίγκιπας Φίλιππος ντυμένος τσολιάς - Δείτε την ιστορική φωτογραφία

Ο πρίγκιπας Φίλιππος ντυμένος τσολιάς - Δείτε την ιστορική φωτογραφία

Μια ιστορική φωτογραφία με τον σύζυγο της βασίλισσας Ελισάβετ, τον δούκα του Εδιμβούργου Φίλιππο ντυμένο τσολιά σε ηλικία μόλις 9 ετών ανάρτησε στο twitter ο ιστορικός Όσκαρ Αάνμοεν.

Με ειδικότητα στην ιστορία των βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης ο Όσκαρ Αάνμοεν δημοσίευσε το ντοκουμέντο του 1930 με τον πρίγκιπα Φίλιππο που, όπως είναι γνωστό, έχει γεννηθεί στην Ελλάδα.

Ο πατέρας του πρίγκιπα Κάρολου γεννήθηκε στις 10 Ιουνίου 1921 και είχε τον τίτλο «Πρίγκιπας Φίλιππος της Ελλάδος και της Δανίας» και αποτελεί το μακροβιότερο αρσενικό μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

 

 

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Οι διεργασίες στον Δημοκρατικό Συναγερμό, ενόψει της επιλογής υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές του 2028, εξελίσσονται σε μια σύνθετη πολιτική εξίσωση, με διαφορετικές προσεγγίσεις για τις μελλοντικές συνεργασίες, έντονες προειδοποιήσεις για την ενότητα του κόμματος και δημόσιες τοποθετήσεις, που αποκαλύπτουν το βάθος των προβληματισμών, στο εσωτερικό της παράταξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE