Κύπρος - Κορωνοϊος: Πέρασε τη μονάδα Λεμεσός και Αμμόχωστος - Σε επικίνδυνη πορεία η μετάδοση

Κύπρος - Κορωνοϊος:  Πέρασε τη μονάδα Λεμεσός και Αμμόχωστος - Σε επικίνδυνη πορεία η μετάδοση

Από τις 21,300 εργαστηριακές διαγνώσεις που διενεργήθηκαν σήμερα οι 2,378 έγιναν με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και οι 18,922 με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), εντοπίστηκαν 324 περιστατικά της νόσου COVID-19.

Αναλυτικά, οι εξετάσεις ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) πραγματοποιήθηκαν σήμερα ως ακολούθως:

Επαρχία / Τομέας

Αριθμός τεστ

Αριθμός θετικών

Ποσοστό θετικότητας

Λευκωσία

6,293

25

0,40%

Λεμεσός

5,792

80

1,38%

Λάρνακα

3,158

13

0,41%

Πάφος

2,133

5

0,23%

Αμμόχωστος

1,157

15

1,30%

Οίκοι Ευγηρίας

Λευκωσία

57

0

 

Λεμεσός

205

1

 

(MKY)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για Σάββα Αγγελίδη: Τα όποια θέματα πρέπει να επιλυθούν μεταξύ ανεξάρτητων θεσμών - «Αναμενόμενη η κριτική των κομμάτων»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για Σάββα Αγγελίδη: Τα όποια θέματα πρέπει να επιλυθούν μεταξύ ανεξάρτητων θεσμών - «Αναμενόμενη η κριτική των κομμάτων»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στα πρόσφατα δημοσιεύματα περί παραίτησης του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα, διευκρινίζοντας ότι δεν υπέβαλε ο ίδιος παραίτηση, παρά τις σχετικές φήμες.

BEST OF TOTHEMAONLINE