Ο Εμανουέλ Μακρόν υπέρ αυστηρών ελέγχων στις εξαγωγές εμβολίων από την ΕΕ

Ο Εμανουέλ Μακρόν υπέρ αυστηρών ελέγχων στις εξαγωγές εμβολίων από την ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε σήμερα ότι υποστηρίζει την εφαρμογή αυστηρότερων ελέγχων στις εξαγωγές εμβολίων από την Ευρωπαϊκή Ένωση για τις φαρμακευτικές εταιρείες που δεν τηρούν τις συμβατικές τους δεσμεύσεις με την ΕΕ.


"Τέλος στην αφέλεια...Υποστηρίζω τη θέσπιση μηχανισμών ελέγχου των εξαγωγών από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Υποστηρίζω το γεγονός ότι πρέπει να μπλοκάρουμε όλες τις εξαγωγές όσο οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν τηρούν τις δεσμεύσεις τους προς τους Ευρωπαίους", είπε ο Πρόεδρος της Γαλλίας μετά το τέλος της ευρωπαϊκής συνόδου κορυφής η οποία πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης.

"Οι Pfizer και Μoderna τις τήρησαν. Η AstraZeneca όχι", πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρακτορείο ΑΝΚΑ: Στην περιοχή μας 3–11 Νοεμβρίου η Ολγκίν – Ανακοίνωσε τον πρώτο του «διορισμό» ο Ερχιουρμάν

Πρακτορείο ΑΝΚΑ: Στην περιοχή μας 3–11 Νοεμβρίου η Ολγκίν – Ανακοίνωσε τον πρώτο του «διορισμό» ο Ερχιουρμάν

Οι σχέσεις με την Τουρκία «ξεπερνούν τα συνηθισμένα διπλωματικά όρια μεταξύ δύο κρατών» και βασίζονται σε «ιστορική κοινότητα και αμοιβαία εμπιστοσύνη», δήλωσε ο νέος Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν σε συνέντευξή του στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων ANKA.

BEST OF TOTHEMAONLINE