Η κατάσταση της υγείας του Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιου

Η κατάσταση της υγείας του Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιου

Ομαλά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιου, ο οποίος νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο ΓΝ Λευκωσίας και σύμφωνα με τη Μητρόπολη Λεμεσού, χρήζει ιατρικής παρακολούθησης και λαμβάνει ιατροφαρμακευτική αγωγή.

 
Όπως αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού, «με βάση την τελευταία ιατρική ενημέρωση που έλαβε από την ομάδα των θεραπόντων ιατρών που παρακολουθούν τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού, η κατάσταση της υγείας του εξελίσσεται ομαλά και δέχεται την ενδεδειγμένη θεραπεία».
 
Ο Μητροπολίτης Αθανάσιος, προστίθεται, χρήζει ιατρικής παρακολούθησης και γι αυτό θα παραμείνει στο νοσοκομείο μέχρι να ολοκληρωθεί η ιατροφαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει.
 
Η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού εκφράζει τις ευχαριστίες της στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου «για την υποδειγματική και υπεύθυνη στάση με την οποίαν αντιμετωπίζουν τον Πανιερώτατο, όπως και όλους τους ασθενείς και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας».
 
Τέλος, ευχαριστεί «το πλήθος των ανθρώπων που με τις προσευχές τους συμπαρίσταται στον Μητροπολίτη Λεμεσού».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν, εμφανίζεται αισιόδοξος και βέβαιος ότι το κόμμα του θα εξασφαλίσει παρουσία στη νέα Βουλή, παρά τα χαμηλά ποσοστά που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, που παραχώρησε στο Themaonline, ο κ. Καρογιάν, κάνει λόγο για «κρυφή ψήφο» της ΔΗΠΑ, αμφισβητεί την ικανότητα των δημοσκοπήσεων να αποτυπώσουν την πραγματική βούληση των πολιτών και υποστηρίζει ότι η παράταξή του, διαθέτει μια «ήρεμη σιωπηρή δύναμη» που θα εκφραστεί στην κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE