Έδωσε ρέστα πρωινιάτικα – Βρισιές για άνδρες που πέφτουν στην παγίδα γυναικών «Χωρίζουν για το σεξ…»

Έδωσε ρέστα πρωινιάτικα – Βρισιές για άνδρες που πέφτουν στην παγίδα γυναικών «Χωρίζουν για το σεξ…»

Οι μακροχρόνιες σχέσεις κα το σεξ είναι ένα από τα θέματα που καταπιάστηκε σήμερα Παρασκευή 26 Μαρτίου η πρωινή εκπομπή του ΡΙΚ, «Όμορφη Μέρα Κάθε Μέρα».

Ωστόσο, μία τηλεθεάτρια βγήκε εκτός εαυτού αφού ακόμη και βρισιές είπε στον αέρα της εκπομπής για τις γυναίκες που προκαλούν τους άνδρες. Η παρουσιάστρια προσπάθησε να βάλει αμέσως τάξη εξηγώντας στην τηλεθεάτρια να προσέχει το λεξιλόγιο της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE