Η παρέλαση εκτόξευσε την ΕΡΤ: Mυθική τηλεθέαση επιπέδου Euro 2004

Η παρέλαση εκτόξευσε την ΕΡΤ: Mυθική τηλεθέαση επιπέδου Euro 2004

Μόνη της έπαιζε χθες στην πρωινή ζώνη η ΕΡΤ, καθώς η μετάδοση της παρέλασης κέρδισε όλο το τηλεοπτικό κοινό.

Παράσταση για ένα ρόλο, αποδείχθηκε η μάχη της τηλεθέασης χθες το πρωί ανήμερα της 25ης Μαρτίου, με την ΕΡΤ να κάνει... περίπατο. Μόνο που τα νούμερα που σημείωσε ήταν μυθικά και πραγματικά εκτόξευσαν την Δημόσια Τηλεόραση, θυμίζοντας εποχές Euro 2004.

Μόνο με αυτό ή με ανάλογα γεγονότα μπορούν να συγκριθούν τα χθεσινά νούμερα της παρέλασης για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Η εικόνα από το Σύνταγμα λοιπόν σημείωσε ποσοστό 56,5% στο σύνολο και 56,8% στο δυναμικό κοινό, ενώ το ημίωρο 10:30 – 11:00 άγγιξε το 60,2%. Την ίδια στιγμή τα άλλα κανάλια, με εξαίρεση τον ΣΚΑΙ ούτε που περνούσαν το 5%.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε βαθιές μεταρρυθμίσεις χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι η οικονομική ανάπτυξη πρέπει να επιστρέφει στους πολίτες. "Ο επόμενος μεγάλος μας στόχος είναι η συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, με στόχο το 2026 την σημαντική αύξηση στις συντάξεις, ειδικότερα ξεκινώντας από τους χαμηλοσυνταξιούχους", επεσήμανε στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος».

BEST OF TOTHEMAONLINE