Η παρέλαση εκτόξευσε την ΕΡΤ: Mυθική τηλεθέαση επιπέδου Euro 2004

Η παρέλαση εκτόξευσε την ΕΡΤ: Mυθική τηλεθέαση επιπέδου Euro 2004

Μόνη της έπαιζε χθες στην πρωινή ζώνη η ΕΡΤ, καθώς η μετάδοση της παρέλασης κέρδισε όλο το τηλεοπτικό κοινό.

Παράσταση για ένα ρόλο, αποδείχθηκε η μάχη της τηλεθέασης χθες το πρωί ανήμερα της 25ης Μαρτίου, με την ΕΡΤ να κάνει... περίπατο. Μόνο που τα νούμερα που σημείωσε ήταν μυθικά και πραγματικά εκτόξευσαν την Δημόσια Τηλεόραση, θυμίζοντας εποχές Euro 2004.

Μόνο με αυτό ή με ανάλογα γεγονότα μπορούν να συγκριθούν τα χθεσινά νούμερα της παρέλασης για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Η εικόνα από το Σύνταγμα λοιπόν σημείωσε ποσοστό 56,5% στο σύνολο και 56,8% στο δυναμικό κοινό, ενώ το ημίωρο 10:30 – 11:00 άγγιξε το 60,2%. Την ίδια στιγμή τα άλλα κανάλια, με εξαίρεση τον ΣΚΑΙ ούτε που περνούσαν το 5%.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρε πριν μεταβεί στην Κύπρο για νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE