Το Facebook ετοιμάζει έκδοση του Instagram για παιδιά κάτω των 13 ετών

Το Facebook ετοιμάζει έκδοση του Instagram για παιδιά κάτω των 13 ετών

Ο επικεφαλής του Instagram, Adam Mosseri, επιβεβαίωσε τις φήμες των τελευταίων εβδομάδων πως η ομάδα ανάπτυξης της εφαρμογής εργάζεται σε μια έκδοση που θα απευθύνεται σε παιδιά κάτω των 13 ετών.

Όπως φαίνεται, προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ανακοίνωση να γίνει, αλλά στόχος του Instagram είναι να προσεγγίσει πιο επίσημα αυτά τα κοινά, με όποιες αλλαγές απαιτούνται για να δημιουργηθεί ένα ασφαλές περιβάλλον.

O Mosseri απάντησε σε αρθρογράφο του Buzzfeednews.com, επιβεβαιώνοντας απλά πως οι γονείς θα μπορούν να έχουν άμεσο έλεγχο των επαφών και των ενεργειών του παιδιού τους. Η πλευρά του Facebook και του Instagram αναγνωρίζει πως υπάρχει πρόβλημα με τους ανήλικους χρήστες, καθώς ολοένα και περισσότερα παιδιά ζητούν από τους γονείς τους να ανοίξουν λογαριασμό.

Ωστόσο, οι κίνδυνοι είναι αρκετοί, αφού δεν υπάρχει κανένα τείχος προστασίας. Είναι μάλιστα και πρόσφατο το blog post του Instagram για τους νέους χρήστες, στο οποίο ωστόσο δεν γίνεται αναφορά στη νέα εκδοχή του προγράμματος.

Πηγή: Reader.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE