Το Facebook ετοιμάζει έκδοση του Instagram για παιδιά κάτω των 13 ετών

Το Facebook ετοιμάζει έκδοση του Instagram για παιδιά κάτω των 13 ετών

Ο επικεφαλής του Instagram, Adam Mosseri, επιβεβαίωσε τις φήμες των τελευταίων εβδομάδων πως η ομάδα ανάπτυξης της εφαρμογής εργάζεται σε μια έκδοση που θα απευθύνεται σε παιδιά κάτω των 13 ετών.

Όπως φαίνεται, προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ανακοίνωση να γίνει, αλλά στόχος του Instagram είναι να προσεγγίσει πιο επίσημα αυτά τα κοινά, με όποιες αλλαγές απαιτούνται για να δημιουργηθεί ένα ασφαλές περιβάλλον.

O Mosseri απάντησε σε αρθρογράφο του Buzzfeednews.com, επιβεβαιώνοντας απλά πως οι γονείς θα μπορούν να έχουν άμεσο έλεγχο των επαφών και των ενεργειών του παιδιού τους. Η πλευρά του Facebook και του Instagram αναγνωρίζει πως υπάρχει πρόβλημα με τους ανήλικους χρήστες, καθώς ολοένα και περισσότερα παιδιά ζητούν από τους γονείς τους να ανοίξουν λογαριασμό.

Ωστόσο, οι κίνδυνοι είναι αρκετοί, αφού δεν υπάρχει κανένα τείχος προστασίας. Είναι μάλιστα και πρόσφατο το blog post του Instagram για τους νέους χρήστες, στο οποίο ωστόσο δεν γίνεται αναφορά στη νέα εκδοχή του προγράμματος.

Πηγή: Reader.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE