Οι περιοχές που εντοπίστηκαν θετικά rapid test σήμερα Παρασκευή 26/03– ΠΙΝΑΚΑΣ

Οι περιοχές που εντοπίστηκαν θετικά rapid test σήμερα Παρασκευή 26/03– ΠΙΝΑΚΑΣ

Δεν καταγράφηκαν σήμερα θάνατοι ασθενών με τελική αιτία θανάτου την COVID-19 με το συνολικό αριθμό θανάτων να παραμένει 248 ενώ εντοπίστηκαν 361 νέα περιστατικά κορωνοϊού, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή το Υπουργείο Υγείας. 

Aπό τα 361 νέα περιστατικά, τα 134 κρούσματα προέκυψαν από 44,062 δείγματα που εξετάστηκαν με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test) μέσω του προγράμματος του Υπουργείου Υγείας.

Αναλυτικά, οι εξετάσεις ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) πραγματοποιήθηκαν σήμερα ως ακολούθως:

Επαρχία / Τομέας

Αριθμός τεστ

Αριθμός θετικών

Ποσοστό θετικότητας

Λευκωσία

12,749

30

0,24%

Λεμεσός

9,447

70

0,74%

Λάρνακα

5,042

11

0,22%

Πάφος

2,478

3

0,12%

Αμμόχωστος

2,224

10

0,45%

Οίκοι Ευγηρίας

Λευκωσία

219

0

 

Λεμεσός

239

1

 

Εθνική Φρουρά

564

0

 

Εκπαίδευση

10,758

9

 

Ειδικά Σχολεία

342

0

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE