Υπό δικαστική επιτήρηση έφηβοι που σκότωσαν τον 13χρονο συμμαθητή τους στην Καλιφόρνια

Υπό δικαστική επιτήρηση έφηβοι που σκότωσαν τον 13χρονο συμμαθητή τους στην Καλιφόρνια

Σε δικαστική περιπέτεια βρίσκονται δύο έφηβοι που κατηγορούνται για τον θάνατο συμμαθητή τους, τον Σεπτέμβριο του 2019, σε σχολείο της Καλιφόρνια.

Όπως παραδέχθηκαν οι δύο μαθητές, σκότωσαν ακούσια τον 13χρονο, ο οποίος ύστερα από απανωτά χτυπήματα που δέχθηκε, έπεσε με το κεφάλι σε κολόνα και κατέληξε.

Οι δύο έφηβοι τελούν υπό δικαστική επιτήρηση, ενώ διαμένουν στις οικογένειές τους.

Ο 13χρονος αφότου χτύπησε το κεφάλι στην κολόνα υπέστη τόσο σοβαρό τραύμα που έφυγε από τη ζωή εννέα ημέρες αργότερα

Σύμφωνα με απόφαση της Δικαιοσύνης, οι μαθητές, πίσω από την πράξη βιαιότητας, έχουν υποβληθεί σε 150 ώρες κοινοτικής υπηρεσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Εκλογές με φόντο την εσωστρέφεια - Η κάλπη της 5ης Σεπτεμβρίου και η μάχη για την επόμενη μέρα

ΕΔΕΚ: Εκλογές με φόντο την εσωστρέφεια - Η κάλπη της 5ης Σεπτεμβρίου και η μάχη για την επόμενη μέρα

Η ώρα της κάλπης πλησιάζει για την ΕΔΕΚ, με τα μέλη του κόμματος να καλούνται στις 5 Σεπτεμβρίου να επιλέξουν τον νέο Πρόεδρο, σε μια εκλογική αναμέτρηση που διεξάγεται στη σκιά μιας παρατεταμένης εσωστρέφειας και έντονης δημόσιας αντιπαράθεσης, για την ίδια την εκλογική διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE