Υπό δικαστική επιτήρηση έφηβοι που σκότωσαν τον 13χρονο συμμαθητή τους στην Καλιφόρνια

Υπό δικαστική επιτήρηση έφηβοι που σκότωσαν τον 13χρονο συμμαθητή τους στην Καλιφόρνια

Σε δικαστική περιπέτεια βρίσκονται δύο έφηβοι που κατηγορούνται για τον θάνατο συμμαθητή τους, τον Σεπτέμβριο του 2019, σε σχολείο της Καλιφόρνια.

Όπως παραδέχθηκαν οι δύο μαθητές, σκότωσαν ακούσια τον 13χρονο, ο οποίος ύστερα από απανωτά χτυπήματα που δέχθηκε, έπεσε με το κεφάλι σε κολόνα και κατέληξε.

Οι δύο έφηβοι τελούν υπό δικαστική επιτήρηση, ενώ διαμένουν στις οικογένειές τους.

Ο 13χρονος αφότου χτύπησε το κεφάλι στην κολόνα υπέστη τόσο σοβαρό τραύμα που έφυγε από τη ζωή εννέα ημέρες αργότερα

Σύμφωνα με απόφαση της Δικαιοσύνης, οι μαθητές, πίσω από την πράξη βιαιότητας, έχουν υποβληθεί σε 150 ώρες κοινοτικής υπηρεσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE