Το πρώτο φλερτ στη «Φάρμα» - Αυτοί είναι οι δυο παίκτες που έχουν έρθει κοντά

Το πρώτο φλερτ στη «Φάρμα» - Αυτοί είναι οι δυο παίκτες που έχουν έρθει κοντά

Η «Φάρμα» έχει κάνει δυναμική είσοδο στο τηλεοπτικό τοπίο και όσο περνάνε οι μέρες, δημιουργούνται φιλίες, κόντρες και αντιπαραθέσεις.

Στο ριάλιτι περιπέτειας φαίνεται ωστόσο πως έχουμε και τον πρώτα σημάδια...έρωτα, καθώς δύο παίκτες έχουν έρθει ήδη πάρα πολύ κοντά. Ο λόγος για τον Ντούπη και την Κυριακή Κατσογρεσάκη.

Η αποκάλυψη έγινε στο «Πρωινό» την Παρασκευή, όπου μάλιστα προβλήθηκε και αποκλειστικό βίντεο στο οποίο βλέπουμε τον Ντούπη και την Κυριακή να είναι πολύ κοντά και μάλιστα την αεροσυνοδό να βοηθάει τον επιχειρηματία να κάνει μπάνιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE