Το πρώτο φλερτ στη «Φάρμα» - Αυτοί είναι οι δυο παίκτες που έχουν έρθει κοντά

Το πρώτο φλερτ στη «Φάρμα» - Αυτοί είναι οι δυο παίκτες που έχουν έρθει κοντά

Η «Φάρμα» έχει κάνει δυναμική είσοδο στο τηλεοπτικό τοπίο και όσο περνάνε οι μέρες, δημιουργούνται φιλίες, κόντρες και αντιπαραθέσεις.

Στο ριάλιτι περιπέτειας φαίνεται ωστόσο πως έχουμε και τον πρώτα σημάδια...έρωτα, καθώς δύο παίκτες έχουν έρθει ήδη πάρα πολύ κοντά. Ο λόγος για τον Ντούπη και την Κυριακή Κατσογρεσάκη.

Η αποκάλυψη έγινε στο «Πρωινό» την Παρασκευή, όπου μάλιστα προβλήθηκε και αποκλειστικό βίντεο στο οποίο βλέπουμε τον Ντούπη και την Κυριακή να είναι πολύ κοντά και μάλιστα την αεροσυνοδό να βοηθάει τον επιχειρηματία να κάνει μπάνιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE