ΚΥΠΡΟΣ: Δυστυχώς νέο θανατηφόρο τροχαίο - Νεκρός 26χρονος μοτοσικλετιστής

ΚΥΠΡΟΣ: Δυστυχώς νέο θανατηφόρο τροχαίο - Νεκρός 26χρονος μοτοσικλετιστής

«Μαύρο» Σάββατο ξημέρωσε για φίλους και συγγενείς νεαρού από τη Λευκωσία που το πρωί του Σαββάτου 27/3 «έσβησε» μετά από δυστύχημα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ήταν γύρω στις 09:30 το πρωί όταν δύο μοτοσικλέτες στην περιοχή του Κόρνου (πλησίον του εκδρομικού χώρου) συγκρουστήκαν μετωπικά με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 26χρονου.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε τον άτυχο μοτοσικλετιστή στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου γύρω στις 11:30 το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή.

Τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου διερευνά η Τροχαία Λάρνακας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΕΟΤΕΡΟ: ΚΟΡΝΟΣ- ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ:  Πώς σημειώθηκε το δυστύχημα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE