ΚΥΠΡΟΣ: Δυστυχώς νέο θανατηφόρο τροχαίο - Νεκρός 26χρονος μοτοσικλετιστής

ΚΥΠΡΟΣ: Δυστυχώς νέο θανατηφόρο τροχαίο - Νεκρός 26χρονος μοτοσικλετιστής

«Μαύρο» Σάββατο ξημέρωσε για φίλους και συγγενείς νεαρού από τη Λευκωσία που το πρωί του Σαββάτου 27/3 «έσβησε» μετά από δυστύχημα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ήταν γύρω στις 09:30 το πρωί όταν δύο μοτοσικλέτες στην περιοχή του Κόρνου (πλησίον του εκδρομικού χώρου) συγκρουστήκαν μετωπικά με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 26χρονου.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε τον άτυχο μοτοσικλετιστή στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου γύρω στις 11:30 το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή.

Τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου διερευνά η Τροχαία Λάρνακας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΕΟΤΕΡΟ: ΚΟΡΝΟΣ- ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ:  Πώς σημειώθηκε το δυστύχημα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE