ΚΟΡΝΟΣ- ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Πώς σημειώθηκε το δυστύχημα- 'Δεν αντιλήφθηκε ο ένας τον άλλο...'

ΚΟΡΝΟΣ- ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Πώς σημειώθηκε το δυστύχημα- 'Δεν αντιλήφθηκε ο ένας τον άλλο...'

Νεαρός, ηλικίας 26 ετών, έχασε το Σάββατο τη ζωή του όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε μετωπικά με άλλη μοτοσικλέτα, στον εκδρομικό χώρο της Κοινότητας Κόρνου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπεύθυνος της Τροχαίας Λάρνακας Χάρης Χατζηγιασεμή «σήμερα γύρω στις 09.25 το πρωί η Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας έλαβε τηλεφώνημα για δυστύχημα στον εκδρομικό χώρο στον Κόρνο».

 

*Παρόλο που η οικογένεια του νεκρού σε τροχαίο έχει ενημερωθεί, είναι θερμή τους παράκληση, όπως αφαιρεθεί το όνομά του άτυχου νέου από τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ κάτι που σεβόμαστε απόλυτα, καθώς άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος στο εξωτερικό ίσως δεν έχουν πληροφορηθεί την τραγική εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ και οι βουλευτικές εκλογές «ουδόλως επηρεάζουν» τη δέσμευση για άμεση επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE