ΚΟΡΝΟΣ- ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Πώς σημειώθηκε το δυστύχημα- 'Δεν αντιλήφθηκε ο ένας τον άλλο...'

ΚΟΡΝΟΣ- ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Πώς σημειώθηκε το δυστύχημα- 'Δεν αντιλήφθηκε ο ένας τον άλλο...'

Νεαρός, ηλικίας 26 ετών, έχασε το Σάββατο τη ζωή του όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε μετωπικά με άλλη μοτοσικλέτα, στον εκδρομικό χώρο της Κοινότητας Κόρνου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπεύθυνος της Τροχαίας Λάρνακας Χάρης Χατζηγιασεμή «σήμερα γύρω στις 09.25 το πρωί η Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας έλαβε τηλεφώνημα για δυστύχημα στον εκδρομικό χώρο στον Κόρνο».

 

*Παρόλο που η οικογένεια του νεκρού σε τροχαίο έχει ενημερωθεί, είναι θερμή τους παράκληση, όπως αφαιρεθεί το όνομά του άτυχου νέου από τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ κάτι που σεβόμαστε απόλυτα, καθώς άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος στο εξωτερικό ίσως δεν έχουν πληροφορηθεί την τραγική εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.