ΚΟΡΝΟΣ- ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Πώς σημειώθηκε το δυστύχημα- 'Δεν αντιλήφθηκε ο ένας τον άλλο...'

ΚΟΡΝΟΣ- ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Πώς σημειώθηκε το δυστύχημα- 'Δεν αντιλήφθηκε ο ένας τον άλλο...'

Νεαρός, ηλικίας 26 ετών, έχασε το Σάββατο τη ζωή του όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε μετωπικά με άλλη μοτοσικλέτα, στον εκδρομικό χώρο της Κοινότητας Κόρνου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπεύθυνος της Τροχαίας Λάρνακας Χάρης Χατζηγιασεμή «σήμερα γύρω στις 09.25 το πρωί η Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας έλαβε τηλεφώνημα για δυστύχημα στον εκδρομικό χώρο στον Κόρνο».

 

*Παρόλο που η οικογένεια του νεκρού σε τροχαίο έχει ενημερωθεί, είναι θερμή τους παράκληση, όπως αφαιρεθεί το όνομά του άτυχου νέου από τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ κάτι που σεβόμαστε απόλυτα, καθώς άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος στο εξωτερικό ίσως δεν έχουν πληροφορηθεί την τραγική εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Η κυβέρνηση απαντά στην κριτική για «προεκλογική» ατζέντα

Προεδρικές 2028: Η κυβέρνηση απαντά στην κριτική για «προεκλογική» ατζέντα

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 αρχίζουν να αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερο χώρο στην πολιτική συζήτηση, παρά το γεγονός ότι απομένει σημαντικό χρονικό διάστημα μέχρι την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE