ΚΟΡΝΟΣ- ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Πώς σημειώθηκε το δυστύχημα- 'Δεν αντιλήφθηκε ο ένας τον άλλο...'

ΚΟΡΝΟΣ- ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Πώς σημειώθηκε το δυστύχημα- 'Δεν αντιλήφθηκε ο ένας τον άλλο...'

Νεαρός, ηλικίας 26 ετών, έχασε το Σάββατο τη ζωή του όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε μετωπικά με άλλη μοτοσικλέτα, στον εκδρομικό χώρο της Κοινότητας Κόρνου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπεύθυνος της Τροχαίας Λάρνακας Χάρης Χατζηγιασεμή «σήμερα γύρω στις 09.25 το πρωί η Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας έλαβε τηλεφώνημα για δυστύχημα στον εκδρομικό χώρο στον Κόρνο».

 

*Παρόλο που η οικογένεια του νεκρού σε τροχαίο έχει ενημερωθεί, είναι θερμή τους παράκληση, όπως αφαιρεθεί το όνομά του άτυχου νέου από τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ κάτι που σεβόμαστε απόλυτα, καθώς άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος στο εξωτερικό ίσως δεν έχουν πληροφορηθεί την τραγική εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έρχεται νέο στεγαστικό σχέδιο από την Κυβέρνηση - Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι

ΠτΔ: Έρχεται νέο στεγαστικό σχέδιο από την Κυβέρνηση - Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι

Ένα νέο στεγαστικό σχέδιο, προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες των κατοίκων των ορεινών κοινοτήτων, αναμένεται να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ημέρες η Κυβέρνηση, όπως αποκάλυψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.