ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Θρίλερ με νεκρό 36χρονο - Εντοπίστηκε με μώλωπες και εκδορές έξω από το αυτοκίνητό του

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Θρίλερ με νεκρό 36χρονο - Εντοπίστηκε με μώλωπες και εκδορές έξω από το αυτοκίνητό του

 Ένας 36χρονος εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της Κυριακής, πίσω από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, ο άτυχος άντρας ήταν πεσμένος στο δρόμο δίπλα στο αυτοκίνητό του. Έφερε εκδορές και μώλωπες στο πρόσωπο. Η πίσω αριστερή πόρτα του οχήματος ήταν ανοιχτή. Στο εσωτερικό και στην εξωτερική επιφάνεια του αυτοκινήτου υπήρχαν ίχνη αίματος.

Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Οι αστυνομικοί εξέτασαν εξονυχιστικά τη σορό και το όχημα.

Φως στα ακριβή αιτία θανάτου του Παλαιστίνιου θα ρίξει η διενέργεια ιατροδικαστικής

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE