Έγινε κι αυτό στην Ελλάδα: «Έσπασε» την καραντίνα για να κλέψει υπεραγορά

Έγινε κι αυτό στην Ελλάδα: «Έσπασε» την καραντίνα για να κλέψει υπεραγορά

Στη σύλληψη δύο γυναικών προχώρησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ με την κατηγορία της κλοπής σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή της Ευκαρπίας, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών αρχών, η 32χρονη αλλοδαπή, που συνελήφθη μαζί με μία συνεργό της στην κλοπή, ήταν επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού και έπρεπε να βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Στην 32χρονη επιβλήθηκε και πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ για παραβίαση της καραντίνας.

Παράλληλα διαπιστώθηκε πως σε βάρος της εκκρεμεί και απόφαση για το αδίκημα της κλοπής.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE