Έγινε κι αυτό στην Ελλάδα: «Έσπασε» την καραντίνα για να κλέψει υπεραγορά

Έγινε κι αυτό στην Ελλάδα: «Έσπασε» την καραντίνα για να κλέψει υπεραγορά

Στη σύλληψη δύο γυναικών προχώρησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ με την κατηγορία της κλοπής σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή της Ευκαρπίας, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών αρχών, η 32χρονη αλλοδαπή, που συνελήφθη μαζί με μία συνεργό της στην κλοπή, ήταν επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού και έπρεπε να βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Στην 32χρονη επιβλήθηκε και πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ για παραβίαση της καραντίνας.

Παράλληλα διαπιστώθηκε πως σε βάρος της εκκρεμεί και απόφαση για το αδίκημα της κλοπής.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE