ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ - ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Αυτός είναι ο άτυχος 26χρονος που ξεψύχησε - Η τραγική παράμετρος -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ - ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Αυτός είναι ο άτυχος 26χρονος που ξεψύχησε - Η τραγική παράμετρος -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία του 26χρονου που ήταν το θύμα της θανατηφόρας σύγκρουσης με μοτοσικλέτα χθες (Σάββατο 27/3) στον Κόρνο.

Μέσα από Δελτίο Τύπου το οποίο απεστάλη από το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας γνωστοποιείται πως νεκρός είναι ο 26χρονος Αρσένιος Κωνσταντίνου από τη Δευτερά (Λευκωσία).

Όπως είχε αναφερθεί δια στόματος κ. Χατζηγιασεμή (Υπεύθυνος Τροχαίας Λάρνακας σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ) «φαίνεται ότι λόγω του υψόμετρου της περιοχής οι δύο οδηγοί, ηλικίας 26 και 27 ετών, δεν αντιλήφθηκαν ο ένας τον άλλο με αποτέλεσμα οι δύο μοτοσικλέτες να συγκρουστούν μετωπικά».

Από τη σύγκρουση «οι δύο οδηγοί τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου παρά τις προσπάθειες των επί καθήκοντι ιατρών,ο 26χρονος απεβίωσε. Ο δεύτερος νεαρός, ηλικίας 27 ετών, φέρει κάταγμα στο πόδι και άλλα τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματός του και εισήχθη στο χειρουργείο για επέμβαση».

Η τραγική παράμετρος που γνωστοποιήθηκε λίγες ώρες αργότερα αναφέρει πως ο άτυχος Αρσένιος σκόπευε να πουλήσει την εν λόγω μοτοσικλέτα με τη μοίρα να του παίζει άσχημο παιχνίδι.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top