Γρήγορα τεστ κορωνοϊού για τους οδηγούς φορτηγών που εισέρχονται στην Αγγλία

Γρήγορα τεστ κορωνοϊού για τους οδηγούς φορτηγών που εισέρχονται στην Αγγλία

Οι οδηγοί φορτηγών οχημάτων που θα εισέρχονται επί αγγλικού εδάφους από το εξωτερικό και θα παραμένουν στη χώρα για περισσότερο από δύο ημέρες θα είναι υποχρεωμένοι από τις 6 Απριλίου να υποβάλλονται σε γρήγορο τεστ κορωνοϊού. 

Το τεστ θα γίνεται εντός 48 ωρών από την άφιξή τους και θα πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε 72 ώρες.

Την ανακοίνωση έκανε ο Υπουργός Μεταφορών Γκραντ Σαπς, σημειώνοντας ότι το μέτρο λαμβάνεται για να διασφαλιστεί η παρακολούθηση πιθανών ανησυχητικών παραλλαγών του κορωνοϊού.

Αντίστοιχο μέτρο που είχε επιβάλει η Γαλλία το Δεκέμβριο για τους μεταφορείς από τη Βρετανία είχε προκαλέσει χάος στο Κεντ, αλλά πλέον οι αρχές πιστεύουν ότι η μεγαλύτερη επάρκεια και εμπειρία στη διενέργεια γρήγορων τεστ θα αποσοβήσει παρόμοια προβλήματα.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE