Την Τετάρτη κλειδώνουν οι νέες χαλαρώσεις – SMS και σχολεία στο επίκεντρο – Πιθανόν να υπάρξουν εκπλήξεις λέει ο Καραγιάννης

Την Τετάρτη κλειδώνουν οι νέες χαλαρώσεις – SMS και σχολεία στο επίκεντρο – Πιθανόν να υπάρξουν εκπλήξεις λέει ο Καραγιάννης

Ξεκίνησε η εβδομάδα κρίσιμων αποφάσεων, σε ό,τι αφορά την πανδημία στην Κύπρο, με νέες χαλαρώσεις που πιθανό να προκύψουν, οι οποίες επικεντρώνονται κυρίως στο άνοιγμα των Γυμνασίων Παγκύπρια, στο θέμα των SMS, αλλά και σε ενδεχόμενες χαλαρώσεις στα γυμναστήρια.

Σε δηλώσεις της στην κρατική τηλεόραση το πρωί της Δευτέρας (28/03), η εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Υγείας κα. Μαργαρίτα Κυριάκου, ανέφερε πως χθες (27/03), η επιστημονική επιτροπή συνεδρίασε, με σκοπό να καταρτίσει ένα προσχέδιο εισηγήσεων, το οποίο θα μεταφερθεί στον Υπουργό Υγείας και αργότερα στο Υπουργικό.

Όπως δήλωσε τα ζητήματα που αναμένεται να εξετάσει το Υπουργικό είναι τα σχολεία, αλλά και χαλαρώσεις στον χώρων των φροντιστήριων και των γυμναστηρίων.

Την ίδια ώρα ο Δρ. Πέτρος Καραγιάννης δήλωσε πως ίσως να υπάρξουν και εκπλήξεις στις νέες ανακοινώσεις, ενώ για το άνοιγμα των Γυμνάσιων ανέφερε πως πιθανόν να ζητηθεί από όλους τους μαθητές να επιστρέψουν στις αίθουσες διδασκαλίας με αρνητικό τεστ.

Δείτε τις δηλώσεις του Δρ. Καραγιάννης και της κα. Κυριάκου:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμες επαφές για τον αφθώδη πυρετό - Σύσκεψη ΠτΔ με επιδημιολόγους και αγρότες

Κρίσιμες επαφές για τον αφθώδη πυρετό - Σύσκεψη ΠτΔ με επιδημιολόγους και αγρότες

Σε διπλό κύκλο επαφών προχωρεί η Κυβέρνηση για τη διαχείριση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί λόγω του αφθώδους πυρετού, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να ανακοινώνει συνάντηση με τις αγροτικές οργανώσεις την ερχόμενη Τρίτη στις 11:00 το πρωί.

BEST OF TOTHEMAONLINE