Υποχρεωτική η μάσκα στα αεροπλάνα για πολύ καιρό ακόμη, εκτιμά ο επικεφαλής της ΙΑΤΑ

Υποχρεωτική η μάσκα στα αεροπλάνα για πολύ καιρό ακόμη, εκτιμά ο επικεφαλής της ΙΑΤΑ

Για «μεγάλο διάστημα» θα παραμείνει η υποχρέωση της χρήσης προστατευτικής μάσκας μέσα στα αεροπλάνα, εκτιμά ο επικεφαλής της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (ΙΑΤΑ) Αλεξάντρ ντε Ζινιάκ και προβλέπει ότι τουλάχιστον για τους επόμενους 18 μήνες τα αεροπορικά ταξίδια θα είναι περίπου όπως σήμερα.

Σε συνέντευξή του στην Sueddeutsche Zeitung, ο κ. ντε Ζινιάκ τονίζει ότι η άρση περιορισμών και υποχρεώσεων για τους επιβάτες, οι οποίοι επιβλήθηκαν λόγω του κορωνοϊού, δεν θα είναι εφικτή στο άμεσο μέλλον.

«Ελπίζουμε με κάποια ψηφιακά βήματα, μέσω των οποίων θα πιστοποιείται η κατάσταση της υγείας των επιβατών και ενδεχομένως με μάσκες», δηλώνει ο επικεφαλής της ΙΑΤΑ.

Σε ό,τι αφορά τις οικονομικές εξελίξεις στις αερομεταφορές, ο κ. Ζινιάκ δεν περιμένει ταχεία ανάκαμψη. «Βλέπουμε κάποια μικρά βήματα στην Βόρεια Αμερική και στην Ασία, αλλά όλα βρίσκονται σε πολύ χαμηλό επίπεδο», σημειώνει.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE