Πέθανε στα 99 της η Σάρα Ομπάμα, η Κενυάτισσα «γιαγιά» του Μπαράκ Ομπάμα

Πέθανε στα 99 της η Σάρα Ομπάμα, η Κενυάτισσα «γιαγιά» του Μπαράκ Ομπάμα

Mπορεί να μην είχαν συγγένεια εξ αίματος, ωστόσο ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα τη θεωρούσε γιαγιά του και την είχε επισκεφθεί πολλές φορές.

Ο λόγος για τη Σάρα Ομπάμα, η οποία πέθανε σήμερα το πρωί σε ηλικία 99 ετών σε νοσοκομείο του Κισούμου, στη δυτική Κένυα, όπως ανακοίνωσε η κόρη της. Διαβάστε τη συνέχεια στο lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE