Επηρεάστηκε η υγεία του Κούσιου με τον κορωνοϊό – Τα συμπτώματα που τον ταλαιπωρούν

Επηρεάστηκε η υγεία του Κούσιου με τον κορωνοϊό – Τα συμπτώματα που τον ταλαιπωρούν

Με πυρετό, βραχνάδα στη φωνή και υμιαλγίες διανύει τις πρώτες μέρες θετικός στον κορωνοϊό ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος.

«Δεν είχαν προλάβει να ενεργοποιηθούν τα αντισώματα στον οργανισμό μου», ανέφερε στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» ο κύριος Κούσιος. Να υπενθυμίσουμε ότι 48 ώρες πριν εντοπισθεί ως θετικός είχα εμβολιαστεί με την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με όσα περιέγραψε ο ίδιος κάθε δύο ώρες μετρά το οξυγόνο του ενώ ενισχύει τον οργανισμό του με βιταμίνες και σκευάσματα που του έχουν προτείνει οι γιατροί.

Ερωτώμενος για την υγεία των συναδέλφων του ανέφερε ότι ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος εμφανίζει έντονα συμπτώματα του κορωνοϊού ενώ οι κύριοι Πάλμας και Σεντώνας συνεχίζουν να είναι αρνητικοί και παραμένουν σε αυτοπεριορισμό.

Αν και με συμπτώματα ο κύριος Κούσιος συνεχίζει να είναι σε επικοινωνία με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη όπως ανέφερε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καυτή πατάτα» ο νέο κατώτατος μισθός - Συνάντηση με ΠτΔ θα επιδιώξουν οι συντεχνίες - Πότε συνεδριάζει το Εργ. Συμβουλευτικό Σώμα

«Καυτή πατάτα» ο νέο κατώτατος μισθός - Συνάντηση με ΠτΔ θα επιδιώξουν οι συντεχνίες - Πότε συνεδριάζει το Εργ. Συμβουλευτικό Σώμα

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, αναμένεται ότι θα ζητήσουν οι συντεχνίες ΣΕΚ, ΠΕΟ και ΔΕΟΚ, υποβάλλοντάς του υπόμνημα για διάφορα εργασιακά ζητήματα, μεταξύ των οποίων και ο κατώτατος μισθός.

BEST OF TOTHEMAONLINE