Για αντιμετώπιση πανδημίας στην ΕΕ συζήτησαν Πρόεδρος Δημοκρατίας - Επίτροπος Κυριακίδου

Για αντιμετώπιση πανδημίας στην ΕΕ συζήτησαν Πρόεδρος Δημοκρατίας - Επίτροπος Κυριακίδου

Για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού στην ΕΕ συζήτησαν σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης και η Επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων της ΕΕ, Στέλλα Κυριακίδου, που συναντήθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ανέφερε πως «με χαρά συζήτησα σήμερα με την Επίτροπο Στέλλα Κυριακίδου για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19 στην ΕΕ και με ικανοποίηση διαπιστώσαμε την πρόοδο που σταθερά σημειώνει η χώρα μας, η οποία ευρίσκεται μεταξύ των πρώτων στην εμβολιαστική κάλυψη σε όλη την Ευρώπη».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

Σε μια εποχή όπου η ενημέρωση εξελίσσεται με ταχύτητα… πρωταθλητισμού, το Themasports πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό άλμα στο μέλλον. Παρουσιάζει τη νέα του εικόνα, τη νέα του φιλοσοφία, αλλά και έναν ανανεωμένο αέρα που στοχεύει να αλλάξει τα δεδομένα στο αθλητικό ρεπορτάζ στην Κύπρο.