Ακόμα 40 χιλιάδες εμβόλια από την Τουρκία στα κατεχόμενα

Ακόμα 40 χιλιάδες εμβόλια από την Τουρκία στα κατεχόμενα

Η Τουρκία θα δώσει στα κατεχόμενα ακόμα 40 χιλιάδες δόσεις εμβολίου κατά του κορωνοϊού, τα οποία αναμένεται να παραληφθούν είτε την Τετάρτη  είτε την Πέμπτη, σύμφωνα με τον «υπουργό υγείας» Ουνάλ Ουστέλ. 

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, συμπεριλαμβανομένων των 40 χιλιάδων εμβολίων, η Τουρκία δώρισε στα κατεχόμενα 140 χιλιάδες εμβόλια.
 
Ο κ. Ουστέλ είπε ακόμα ότι στόχος είναι ο εμβολιασμός 60% του πληθυσμού μέχρι και τον Ιούνιο.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Βρήκαμε τη χρυσή τομή για την αύξηση του κατώτατου μισθού, που θα ισχύσει για τα επόμενα δύο χρόνια, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Μαρίνος Μουσιούττας, την Παρασκευή, απαντώντας στις ανακοινώσεις των κοινωνικών εταίρων που αντέδρασαν στην απόφαση.

BEST OF TOTHEMAONLINE