Ο Ερχουμάν ζήτησε από τον Τ/κ ηγέτη να σέβεται τις αποφάσεις οικογενειών αγνοουμένων

Ο Ερχουμάν ζήτησε από τον Τ/κ ηγέτη να σέβεται τις αποφάσεις οικογενειών αγνοουμένων

Ο ηγέτης του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος Τουφάν Ερχουμάν κάλεσε τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ να απολογηθεί στις οικογένειες των αγνοουμένων που τάφηκαν το Σάββατο, αλλά όχι με θρησκευτική τελετή, στο Σανταλάρι.

 
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Ερχουμάν άσκησε κριτική στον κ. Τατάρ ότι «δεν είναι ενήμερος για τη νομοθεσία στο θέμα, που δίνει το δικαίωμα στην οικογένεια να αποφασίσει για την τελετή που θέλει» και τον κάλεσε να σεβαστεί τις αποφάσεις των οικογενειών.

 

 ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται στο Κυπριακό, καθώς στο προσκήνιο επανέρχεται η συζήτηση για το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης επαναδιαπραγμάτευσης, με το περιεχόμενο της λύσης, τα μεταβατικά στάδια και τα πρακτικά βήματα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των δύο κοινοτήτων να αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE