Ο Ερχουμάν ζήτησε από τον Τ/κ ηγέτη να σέβεται τις αποφάσεις οικογενειών αγνοουμένων

Ο Ερχουμάν ζήτησε από τον Τ/κ ηγέτη να σέβεται τις αποφάσεις οικογενειών αγνοουμένων

Ο ηγέτης του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος Τουφάν Ερχουμάν κάλεσε τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ να απολογηθεί στις οικογένειες των αγνοουμένων που τάφηκαν το Σάββατο, αλλά όχι με θρησκευτική τελετή, στο Σανταλάρι.

 
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Ερχουμάν άσκησε κριτική στον κ. Τατάρ ότι «δεν είναι ενήμερος για τη νομοθεσία στο θέμα, που δίνει το δικαίωμα στην οικογένεια να αποφασίσει για την τελετή που θέλει» και τον κάλεσε να σεβαστεί τις αποφάσεις των οικογενειών.

 

 ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα Σάββατο (6/12) στο Προεδρικό Μέγαρο, την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα (ΓΓ) των Ηνωμένων Εθνών (ΗΕ) για το Κυπριακό κα Μαρία Άνχελα Ολγκίν.