Ο Ερχουμάν ζήτησε από τον Τ/κ ηγέτη να σέβεται τις αποφάσεις οικογενειών αγνοουμένων

Ο Ερχουμάν ζήτησε από τον Τ/κ ηγέτη να σέβεται τις αποφάσεις οικογενειών αγνοουμένων

Ο ηγέτης του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος Τουφάν Ερχουμάν κάλεσε τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ να απολογηθεί στις οικογένειες των αγνοουμένων που τάφηκαν το Σάββατο, αλλά όχι με θρησκευτική τελετή, στο Σανταλάρι.

 
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Ερχουμάν άσκησε κριτική στον κ. Τατάρ ότι «δεν είναι ενήμερος για τη νομοθεσία στο θέμα, που δίνει το δικαίωμα στην οικογένεια να αποφασίσει για την τελετή που θέλει» και τον κάλεσε να σεβαστεί τις αποφάσεις των οικογενειών.

 

 ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE