ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Σοβαρό τροχαίο - Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα 74χρονος και συγκρούστηκε με δεύτερο όχημα

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Σοβαρό τροχαίο - Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα 74χρονος και συγκρούστηκε με δεύτερο όχημα

Tς συνθήκες κάτω από τις οποίες άντρας ηλικίας 74 ετών, τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαία σύγκρουση, διερευνά η Αστυνομία.

Το τροχαίο ατύχημα συνέβη γύρω στις 12.00 το μεσημέρι της Δευτέρας, στο δρόμο Ορκόντα - Καλοπαναγιώτη, όπου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 74χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε στην κατεύθυνση προς Λευκωσία και αφού εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα πορείας, συγκρούστηκε στη δεξιά πλευρά αυτοκινήτου που οδηγούσε άντρας ηλικίας 30 ετών, με συνοδηγό άντρα ηλικίας 42 ετών.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ ο 74χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου κρατήθηκε για νοσηλεία, αφού διαπιστώθηκε ότι τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως σοβαρή.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τροχαία σύγκρουση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Πεδουλά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE