ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Σοβαρό τροχαίο - Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα 74χρονος και συγκρούστηκε με δεύτερο όχημα

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Σοβαρό τροχαίο - Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα 74χρονος και συγκρούστηκε με δεύτερο όχημα

Tς συνθήκες κάτω από τις οποίες άντρας ηλικίας 74 ετών, τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαία σύγκρουση, διερευνά η Αστυνομία.

Το τροχαίο ατύχημα συνέβη γύρω στις 12.00 το μεσημέρι της Δευτέρας, στο δρόμο Ορκόντα - Καλοπαναγιώτη, όπου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 74χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε στην κατεύθυνση προς Λευκωσία και αφού εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα πορείας, συγκρούστηκε στη δεξιά πλευρά αυτοκινήτου που οδηγούσε άντρας ηλικίας 30 ετών, με συνοδηγό άντρα ηλικίας 42 ετών.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ ο 74χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου κρατήθηκε για νοσηλεία, αφού διαπιστώθηκε ότι τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως σοβαρή.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τροχαία σύγκρουση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Πεδουλά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.

BEST OF TOTHEMAONLINE