ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Σοβαρό τροχαίο - Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα 74χρονος και συγκρούστηκε με δεύτερο όχημα

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Σοβαρό τροχαίο - Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα 74χρονος και συγκρούστηκε με δεύτερο όχημα

Tς συνθήκες κάτω από τις οποίες άντρας ηλικίας 74 ετών, τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαία σύγκρουση, διερευνά η Αστυνομία.

Το τροχαίο ατύχημα συνέβη γύρω στις 12.00 το μεσημέρι της Δευτέρας, στο δρόμο Ορκόντα - Καλοπαναγιώτη, όπου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 74χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε στην κατεύθυνση προς Λευκωσία και αφού εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα πορείας, συγκρούστηκε στη δεξιά πλευρά αυτοκινήτου που οδηγούσε άντρας ηλικίας 30 ετών, με συνοδηγό άντρα ηλικίας 42 ετών.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ ο 74χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου κρατήθηκε για νοσηλεία, αφού διαπιστώθηκε ότι τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως σοβαρή.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τροχαία σύγκρουση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Πεδουλά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Έπειτα από παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας και τη συνεργασία του Υπουργού Γεωργίας, του Επιτρόπου Περιβάλλοντος και της Διευθύντριας του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων, αναστέλλεται η προγραμματισμένη για την Κυριακή κινητοποίηση για το σοβαρό αρδευτικό πρόβλημα της Κοιλάδας Χρυσοχούς, σύμφωνα με ανακοίνωση εκ μέρους των αρδευτών από τον κ. Νέστορα Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE