ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έρχονται χαλαρώσεις με... σταγονόμετρο - Η επιστροφή των μαθητών και τα SMS

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έρχονται χαλαρώσεις με... σταγονόμετρο - Η επιστροφή των μαθητών και τα SMS

Τις επόμενες – συντηρητικές – χαλαρώσεις αναμένεται ν’ ανακοινώσει αύριο (31/3) μετά την ολοκλήρωση του Υπουργικού Συμβουλίου η Κυβέρνηση.

Μετά τις εισηγήσεις της επιδημιολογικής ομάδας για ήπιες χαλαρώσεις, η Κυβέρνηση είναι ουσιαστικά εκείνη που έχει τον τελικό λόγο.

Η σύσκεψη της Επιδημιολογικής Ομάδας αποφάσισε κατά πλειοψηφία όπως οι μαθητές των Γυμνασίων επανέλθουν το συντομότερο δυνατό στα σχολεία τους.

Οι χαλαρώσεις ήπιας μορφής κυρίως αφορούν σε ψυχαγωγικές ή αθλητικές δραστηριότητες, ενώ στα μέσα Απριλίου αναμένεται ν’ ανακοινωθούν επιπρόσθετες χαλαρώσεις.

Όσον αφορά το τρίτο SMS, εάν εγκριθεί από το Υπουργικό τότε θα μπει στη ζωή μας, κατά πάσα πιθανότητα για τα Σαββατοκύριακα.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος: «Γέφυρα» ελπίδας και σταθερότητας στην καρδιά της Μεσογείου – Τα ιστορικά συμπεράσματα της Άτυπης Συνόδου

Κύπρος: «Γέφυρα» ελπίδας και σταθερότητας στην καρδιά της Μεσογείου – Τα ιστορικά συμπεράσματα της Άτυπης Συνόδου

Με το βλέμμα στραμμένο σε μια ισχυρότερη Ευρωπαϊκή Ένωση και μια πιο σταθερή γειτονιά, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η ιστορική Άτυπη Σύνοδος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE