ΠΑΣΠ – Απόφαση Δικαστηρίου: Δικαιώθηκε ο Μαργκάσα στην υπόθεση με Πέτεφ!

ΠΑΣΠ – Απόφαση Δικαστηρίου: Δικαιώθηκε ο Μαργκάσα στην υπόθεση με Πέτεφ!

Τον ποδοσφαιριστή Ρενάτο Μαργκάσα δικαίωσε τη Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, με την απόφαση που εξέδωσε στην αστική αγωγή που είχε καταχώρησε ο ποδοσφαιριστής, εναντίον του προσώπου που προέβη σε δηλώσεις εναντίον του, τον Μάρτιο του 2018.

Σύμφωνα με το Δικαστήριο, οι δηλώσεις αυτές ήταν δυσφημιστικές και έπληξαν το επαγγελματικό κύρος και την υπόληψη του Ρενάτο Μαργκάσα, έγιναν κακόβουλα σε μια προσπάθεια μετατόπισης σε τρίτα πρόσωπα των ευθυνών και των λόγων αποτυχίας της ομάδας και οδήγησαν στον πρόωρο τερματισμό της εργοδότησης του Ρενάτο Μαργκάσα από το σωματείο Ομόνοια Λευκωσίας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η νέα προσπάθεια του ΓΓ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει» - Το παρασκήνιο για Νεκρή Ζώνη και Αλ Σαράα

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η νέα προσπάθεια του ΓΓ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει» - Το παρασκήνιο για Νεκρή Ζώνη και Αλ Σαράα

Η νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει από τις αρχές Μαρτίου και βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE