Εμβόλιο AstraZeneca: Η Γερμανία ανακοίνωσε 31 περιστατικά σπάνιων θρομβώσεων στον εγκέφαλο, οι 9 πέθαναν

Εμβόλιο AstraZeneca: Η Γερμανία ανακοίνωσε 31 περιστατικά σπάνιων θρομβώσεων στον εγκέφαλο, οι 9 πέθαναν

Την καταγραφή 31 περιστατικών σπάνιων θρομβώσεων στον εγκέφαλο μετά τη χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca, ανακοίνωσε την Τρίτη η γερμανική ρυθμιστική αρχή. Οι εννιά κατέληξαν σε θάνατο.

Το Ινστιτούτο Πάουλ Έρλιχ σημείωσε ότι έχει καταγράψει 31 περιπτώσεις θρόμβων στις εγκεφαλικές φλέβες – γνωστές ως θρόμβωση εγκεφαλικών φλεβών ή CSVT, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.

Σε 9 από αυτές τις περιπτώσεις, οι άνθρωποι πέθαναν. Με την εξαίρεση δύο περιπτώσεων, όλες οι αναφορές αφορούσαν γυναίκες ηλικίας 20 με 63 ετών. Οι δύο άντρες ήταν 36 και 57 ετών.

Πηγή:newsbeast

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, αφού μετά την λήψη της επιστολής από την Αστυνομία, το ΥΠΕΣ προχώρησε άμεσα και έθεσε σε αργία τον ίδιο αλλά και τον δήμαρχο Λευκονοίκου.

BEST OF TOTHEMAONLINE