Εμβόλιο AstraZeneca: Η Γερμανία ανακοίνωσε 31 περιστατικά σπάνιων θρομβώσεων στον εγκέφαλο, οι 9 πέθαναν

Εμβόλιο AstraZeneca: Η Γερμανία ανακοίνωσε 31 περιστατικά σπάνιων θρομβώσεων στον εγκέφαλο, οι 9 πέθαναν

Την καταγραφή 31 περιστατικών σπάνιων θρομβώσεων στον εγκέφαλο μετά τη χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca, ανακοίνωσε την Τρίτη η γερμανική ρυθμιστική αρχή. Οι εννιά κατέληξαν σε θάνατο.

Το Ινστιτούτο Πάουλ Έρλιχ σημείωσε ότι έχει καταγράψει 31 περιπτώσεις θρόμβων στις εγκεφαλικές φλέβες – γνωστές ως θρόμβωση εγκεφαλικών φλεβών ή CSVT, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.

Σε 9 από αυτές τις περιπτώσεις, οι άνθρωποι πέθαναν. Με την εξαίρεση δύο περιπτώσεων, όλες οι αναφορές αφορούσαν γυναίκες ηλικίας 20 με 63 ετών. Οι δύο άντρες ήταν 36 και 57 ετών.

Πηγή:newsbeast

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE