ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Χαλαρώσεις και για γυμναστήρια - Τι θα ισχύσει από αύριο

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Χαλαρώσεις και για γυμναστήρια - Τι θα ισχύσει από αύριο

Από τους... 'τυχερούς' που έλαβαν κάποιες σταγόνες χαλαρώσεων θα πρέπει να θεωρούνται οι ιδιοκτήτες γυμναστηρίων καθώς και οι αθλούμενοι.

Όπως ανέφερε -μεταξύ άλλων- ο υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου στην καθιερωμένη (πλέον) ανακοίνωση της επόμενης δέσμης μέτρων μικρές χαλαρώσεις αφορούν και τα γυμναστήρια.

Πιο συγκεκριμένα, στην αρχική του τοποθέτηση, έγινε λόγος για αύξηση του μέγιστου αριθμού ατόμων σε γυμναστήρια ή κολυμβητήρια στους 10, κάτι που εξαρτάται φυσικά από τα τετραγωνικά μέτρα.

Μικρή μεν, σημαντική δε η διευκόλυνση αυτή τόσο για τους ιδιοκτήτες όσο και για τους πελάτες, ενώ λεπτομέρειες για τις συγκεκριμένες πρόνοιες του διατάγματος θα ανακοινωθούν εντός της ημέρας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.