ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Χαλαρώσεις και για γυμναστήρια - Τι θα ισχύσει από αύριο

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Χαλαρώσεις και για γυμναστήρια - Τι θα ισχύσει από αύριο

Από τους... 'τυχερούς' που έλαβαν κάποιες σταγόνες χαλαρώσεων θα πρέπει να θεωρούνται οι ιδιοκτήτες γυμναστηρίων καθώς και οι αθλούμενοι.

Όπως ανέφερε -μεταξύ άλλων- ο υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου στην καθιερωμένη (πλέον) ανακοίνωση της επόμενης δέσμης μέτρων μικρές χαλαρώσεις αφορούν και τα γυμναστήρια.

Πιο συγκεκριμένα, στην αρχική του τοποθέτηση, έγινε λόγος για αύξηση του μέγιστου αριθμού ατόμων σε γυμναστήρια ή κολυμβητήρια στους 10, κάτι που εξαρτάται φυσικά από τα τετραγωνικά μέτρα.

Μικρή μεν, σημαντική δε η διευκόλυνση αυτή τόσο για τους ιδιοκτήτες όσο και για τους πελάτες, ενώ λεπτομέρειες για τις συγκεκριμένες πρόνοιες του διατάγματος θα ανακοινωθούν εντός της ημέρας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE