ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Χαλαρώσεις και για γυμναστήρια - Τι θα ισχύσει από αύριο

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Χαλαρώσεις και για γυμναστήρια - Τι θα ισχύσει από αύριο

Από τους... 'τυχερούς' που έλαβαν κάποιες σταγόνες χαλαρώσεων θα πρέπει να θεωρούνται οι ιδιοκτήτες γυμναστηρίων καθώς και οι αθλούμενοι.

Όπως ανέφερε -μεταξύ άλλων- ο υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου στην καθιερωμένη (πλέον) ανακοίνωση της επόμενης δέσμης μέτρων μικρές χαλαρώσεις αφορούν και τα γυμναστήρια.

Πιο συγκεκριμένα, στην αρχική του τοποθέτηση, έγινε λόγος για αύξηση του μέγιστου αριθμού ατόμων σε γυμναστήρια ή κολυμβητήρια στους 10, κάτι που εξαρτάται φυσικά από τα τετραγωνικά μέτρα.

Μικρή μεν, σημαντική δε η διευκόλυνση αυτή τόσο για τους ιδιοκτήτες όσο και για τους πελάτες, ενώ λεπτομέρειες για τις συγκεκριμένες πρόνοιες του διατάγματος θα ανακοινωθούν εντός της ημέρας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με τη νέα του σύνθεση συνέρχεται σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο - Στο τραπέζι οι κρίσιμες εξελίξεις και οι διεργασίες για το Κυπριακό

Με τη νέα του σύνθεση συνέρχεται σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο - Στο τραπέζι οι κρίσιμες εξελίξεις και οι διεργασίες για το Κυπριακό

Υπό τη νέα του σύνθεση, όπως αυτή διαμορφώθηκε μετά τις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές, συνέρχεται στις 10.00 το Εθνικό Συμβούλιο, σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία καταγράφεται αυξημένη κινητικότητα στο Κυπριακό και εντείνονται οι διεργασίες ενόψει των επόμενων πρωτοβουλιών των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE