ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Χαλαρώσεις και για γυμναστήρια - Τι θα ισχύσει από αύριο

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Χαλαρώσεις και για γυμναστήρια - Τι θα ισχύσει από αύριο

Από τους... 'τυχερούς' που έλαβαν κάποιες σταγόνες χαλαρώσεων θα πρέπει να θεωρούνται οι ιδιοκτήτες γυμναστηρίων καθώς και οι αθλούμενοι.

Όπως ανέφερε -μεταξύ άλλων- ο υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου στην καθιερωμένη (πλέον) ανακοίνωση της επόμενης δέσμης μέτρων μικρές χαλαρώσεις αφορούν και τα γυμναστήρια.

Πιο συγκεκριμένα, στην αρχική του τοποθέτηση, έγινε λόγος για αύξηση του μέγιστου αριθμού ατόμων σε γυμναστήρια ή κολυμβητήρια στους 10, κάτι που εξαρτάται φυσικά από τα τετραγωνικά μέτρα.

Μικρή μεν, σημαντική δε η διευκόλυνση αυτή τόσο για τους ιδιοκτήτες όσο και για τους πελάτες, ενώ λεπτομέρειες για τις συγκεκριμένες πρόνοιες του διατάγματος θα ανακοινωθούν εντός της ημέρας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE