ΚΟΣΜΟΣ

Εξοργίστηκαν στην Άγκυρα με την έκθεση ΗΠΑ για τα ανθρώπινα δικαιώματα- «Προκατειλημμένα σχόλια»

Εξοργίστηκαν στην Άγκυρα με την έκθεση ΗΠΑ για τα ανθρώπινα δικαιώματα-  «Προκατειλημμένα σχόλια»

Μη αντικειμενική με αβάσιμες πηγές χαρακτηρίζει το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών την έκθεση των ΗΠΑ για τα ανθρώπινα δικαιώματα.


Σε ανακοίνωσή του το τουρκικό ΥΠΕΞ αναφέρει ότι στην έκθεση που συντάχθηκε φέτος «με βάση ισχυρισμούς αβάσιμων πηγών, μακριά από την αντικειμενικότητα», φαίνεται να περιλαμβάνονται «προκατειλημμένα σχόλια».

Σύμφωνα με το τουρκικό ΥΠΕΞ, “το γεγονός ότι η οργάνωση FETO που αποπειράθηκε να πραγματοποιήσει το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου κατά τον οποίο μαρτύρησαν εκατοντάδες πολίτες μας αποκαλείται στην έκθεση και φέτος ως ’κίνημα Γκιουλέν’, δείχνει ότι οι ΗΠΑ δεν έχουν αντιληφθεί ακόμη τον δίκαιο αγώνα μας με αυτή την τρομοκρατική οργάνωση, έχουν αγνοήσει τις απτές αποδείξεις που τους προσκομίσαμε, και έγιναν εργαλείο των απόψεων των κύκλων οι οποίοι ετοίμασαν την έκθεση αυτή”.

Το τουρκικό ΥΠΕΞ αναφέρει ακόμη ότι “οι ισχυρισμοί στο πλαίσιο των αντιτρομοκρατικών επιχειρήσεών μας στη Συρία είναι απαράδεκτοι”. Προστίθεται ακόμη ότι είναι επίσης απαράδεκτο να συμπεριληφθούν στην έκθεση ισχυρισμοί που αγνοούν την τρομοκρατική ταυτότητα του ΡΚΚ και μάλιστα κύκλων που στηρίζουν την τρομοκρατία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θλίψη στον Κυπριακό πολιτισμό: Πέθανε η Ελένη Νικήτα - Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιώνΑυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top