ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Συνάντηση Αστυνομίας Πάφου και ΠΑΣΙΚΑ με θέμα τις καταγγελίες για τα μέτρα κατά της COVID-19

Συνάντηση Αστυνομίας Πάφου και ΠΑΣΙΚΑ με θέμα τις καταγγελίες για τα μέτρα κατά της COVID-19

Με τον αστυνομικό διευθυντή Πάφου Ανώτερο Αστυνόμο, Νίκο Πενταρά συναντήθηκε σήμερα αντιπροσωπεία του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΠΑΣΙΚΑ), μετά τα προβλήματα που έχουν προκύψει με τα θέματα των καταγγελιών 


Ο αστυνομικός διευθυντής Πάφου Ανώτερος Αστυνόμος Νίκος Πενταράς σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους μετά το πέρας της συνάντησης ανέφερε πως  στο χώρο της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου έχει πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον ΠΑΣΙΚΑ με σκοπό να διευκρινιστούν κάποια σημεία των διαταγμάτων του Υπουργείου Υγείας και να βρεθεί μια κοινή συνισταμένη για προσέγγιση τόσο από πλευράς Αστυνομίας, όσο και από πλευράς των ιδιοκτητών κέντρων αναψυχής. 

Μπορώ να πω, πρόσθεσε, «ότι το κλίμα της συνάντησης ήταν φιλικότατο και έχουν διευκρινιστεί κάποιες απορίες οι οποίες υπήρχαν από πλευράς των ιδιοκτητών». 

Έχει συμφωνηθεί, συνέχισε, να υπάρχει μια ανοικτή επικοινωνία με σκοπό την καλύτερη αντιμετώπιση της κατάστασης, προσθέτοντας πως και οι δύο πλευρές θα εργαστούν για να βελτιωθεί η κατάσταση.

Από την πλευρά του, ο Φάνος Λεβέντης Γενικός Γραμματέας του ΠΑΣΙΚΑ χαρακτήρισε πάρα πολύ ωφέλιμη και παραγωγική την  συνάντηση. Βάλαμε, είπε, «κάτω τις θέσεις μας, κάποιες απορίες, κάποιες διευκρινίσεις», σημειώνοντας πως έγινε «διασαφήνιση κάποιων γκρίζων περιοχών που έχει το πρωτόκολλο σε σχέση με την ανάγνωση που έχει η Αστυνομία».

Εξέφρασε την ελπίδα πως στο μέλλον θα γίνεται μια τέτοια αστυνόμευση που δεν θα έχει ως αυτοσκοπό την καταγγελία, αλλά τη συνεργασία με τους επιχειρηματίες. Χωρίς αυτό, όπως είπε, να αφαιρεί κάτι από την διαχρονική θέση του ΠΑΣΙΚΑ, ότι δηλαδή, «όποιος παραβιάζει εξόφθαλμα και προκλητικά το πρωτόκολλο, αυτός θα τιμωρείται και δεν θα πρέπει να τιμωρείται η πλειοψηφία των επιχειρηματιών οι οποίοι αποδεδειγμένα πλέον και παραδεκτά από όλους εφαρμόζουν με ευλάβεια και αυστηρότητα το πρωτόκολλο».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Η Κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας τα οποία αξιολογούνται διαρκώς ως προς την αποτελεσματικότητα τους είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top