Άνοιξε η Πύλη Εμβολιασμού σήμερα μέχρι και την Κυριακή για ηλικίες 64 ετών και άνω

Άνοιξε η Πύλη Εμβολιασμού σήμερα μέχρι και την Κυριακή για ηλικίες 64 ετών και άνω

Στην επόμενη ηλικιακή ομάδα προχωρά η εμβολιαστική κάλυψη στη βάση του σχεδιασμού του Εθνικού Πλάνου Εμβολιασμού κατά της COVID-19.

Συγκεκριμένα, από σήμερα, 1η Απριλίου, στις 8:00 το πρωί, μέχρι και την Κυριακή, 4 Απριλίου, στις 7:00 το βράδυ, θα διατεθούν μέσω της Πύλης Εμβολιασμού 17,814 ραντεβού για εμβολιασμό των ατόμων ηλικίας 64 ετών και άνω.

Διευκρινίζεται ότι τα ραντεβού θα αφορούν εμβολιασμούς και με τα τρία διαθέσιμα αδειοδοτημένα εμβόλια της AstraZeneca, της Moderna και της Pfizer/BioNTech. Οι εμβολιασμοί θα διεκπεραιώνονται στα Κέντρα Εμβολιασμού παγκύπρια.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής σταδιακής αποκλιμάκωσης των περιοριστικών μέτρων, η οποία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το ποσοστό προστασίας του πληθυσμού μέσω της εμβολιαστικής κάλυψης που θα επιτευχθεί τις επόμενες εβδομάδες, προτρέπονται οι πολίτες, σύμφωνα με την προτεραιότητα που δίνεται, να προχωρούν σε διευθέτηση του ραντεβού τους για εμβολιασμό το συντομότερο δυνατό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE