Άνοιξε η Πύλη Εμβολιασμού σήμερα μέχρι και την Κυριακή για ηλικίες 64 ετών και άνω

Άνοιξε η Πύλη Εμβολιασμού σήμερα μέχρι και την Κυριακή για ηλικίες 64 ετών και άνω

Στην επόμενη ηλικιακή ομάδα προχωρά η εμβολιαστική κάλυψη στη βάση του σχεδιασμού του Εθνικού Πλάνου Εμβολιασμού κατά της COVID-19.

Συγκεκριμένα, από σήμερα, 1η Απριλίου, στις 8:00 το πρωί, μέχρι και την Κυριακή, 4 Απριλίου, στις 7:00 το βράδυ, θα διατεθούν μέσω της Πύλης Εμβολιασμού 17,814 ραντεβού για εμβολιασμό των ατόμων ηλικίας 64 ετών και άνω.

Διευκρινίζεται ότι τα ραντεβού θα αφορούν εμβολιασμούς και με τα τρία διαθέσιμα αδειοδοτημένα εμβόλια της AstraZeneca, της Moderna και της Pfizer/BioNTech. Οι εμβολιασμοί θα διεκπεραιώνονται στα Κέντρα Εμβολιασμού παγκύπρια.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής σταδιακής αποκλιμάκωσης των περιοριστικών μέτρων, η οποία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το ποσοστό προστασίας του πληθυσμού μέσω της εμβολιαστικής κάλυψης που θα επιτευχθεί τις επόμενες εβδομάδες, προτρέπονται οι πολίτες, σύμφωνα με την προτεραιότητα που δίνεται, να προχωρούν σε διευθέτηση του ραντεβού τους για εμβολιασμό το συντομότερο δυνατό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE - Αγγελίδης: «Απειλή προς τη Δικαιοσύνη οι φωνές για παραίτηση μου»

LIVE - Αγγελίδης: «Απειλή προς τη Δικαιοσύνη οι φωνές για παραίτηση μου»

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η διάσκεψη Τύπου του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα Σάββα Αγγελίδη, στον απόηχο της σοβαρής καταδίκης της Κυπριακής Δημοκρατίας από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Δείτε λεπτό προς λεπτό τις δηλώσεις και όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE