ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Χιονόπτωση και χαλαζόπτωση σε ορεινές περιοχές - Έκτακτη ανακοίνωση Αστυνομίας

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Χιονόπτωση και χαλαζόπτωση σε ορεινές περιοχές - Έκτακτη ανακοίνωση Αστυνομίας

Έκτακτη ανακοίνωση της Αστυνομίας για οδηγούς. 

Λόγω χιονόπτωσης και χαλαζόπτωσης στην περιοχή Τροόδους, οι δρόμοι Πλατρών - Τροόδους, Προδρόμου - Τροόδους και  Καρβουνά - Τροόδους έχουν καταστεί ολισθηροί και επικίνδυνοι.

Η διακίνηση επιτρέπεται μόνο σε οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες. 

Καλούνται οι οδηγοί που διακινούνται στους πιο πάνω δρόμους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE