Η κινεζική TopRidge Pharma θα παράγει το ρωσικό εμβόλιο Sputnik V

Η κινεζική TopRidge Pharma θα παράγει το ρωσικό εμβόλιο Sputnik V

Η κινεζική φαρμακευτική εταιρεία TopRidge Pharma υπέγραψε συμφωνία για την παραγωγή περισσότερων των 100 εκατομμυρίων δόσεων του ρωσικού εμβολίου δύο δόσεων Sputnik V κατά του κορωνοϊού, ανακοίνωσε το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων (RDIF). 

Το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων (RDIF) το οποίο προωθεί το ρωσικό εμβόλιο στο εξωτερικό ανακοίνωσε ότι οι δυο πλευρές σχεδιάζουν να συνεργαστούν στον τομέα της διενέργειας κλινικών δοκιμών στην Κίνα και να προωθήσουν την χρήση του εκεί.

Η εταιρεία TopRidge Pharma θα αναλάβει την διανομή του εμβολίου στην ηπειρωτική χώρα, στο Χονγκ Κόνγκ, στο Μακάο και στην Ταιβάν, αναφέρεται στην ανακοίνωση του RDIF.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ο αιφνιδιαστικός ανασχηματισμός που ανακοίνωσε την Παρασκευή το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακατεύει πλήρως την πολιτική τράπουλα, επιβεβαιώνοντας ότι το Προεδρικό έχει περάσει πλέον σε μια φάση ξεκάθαρης πολιτικής στόχευσης. Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης δεν επιδιώκει απλώς τη λειτουργικότητα, αλλά φανερώνει μια στρατηγική που κοιτά ευθέως προς το 2028 και τις επόμενες Προεδρικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE