Η κινεζική TopRidge Pharma θα παράγει το ρωσικό εμβόλιο Sputnik V

Η κινεζική TopRidge Pharma θα παράγει το ρωσικό εμβόλιο Sputnik V

Η κινεζική φαρμακευτική εταιρεία TopRidge Pharma υπέγραψε συμφωνία για την παραγωγή περισσότερων των 100 εκατομμυρίων δόσεων του ρωσικού εμβολίου δύο δόσεων Sputnik V κατά του κορωνοϊού, ανακοίνωσε το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων (RDIF). 

Το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων (RDIF) το οποίο προωθεί το ρωσικό εμβόλιο στο εξωτερικό ανακοίνωσε ότι οι δυο πλευρές σχεδιάζουν να συνεργαστούν στον τομέα της διενέργειας κλινικών δοκιμών στην Κίνα και να προωθήσουν την χρήση του εκεί.

Η εταιρεία TopRidge Pharma θα αναλάβει την διανομή του εμβολίου στην ηπειρωτική χώρα, στο Χονγκ Κόνγκ, στο Μακάο και στην Ταιβάν, αναφέρεται στην ανακοίνωση του RDIF.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Κόστα: Κυπριακό, Τουρκία και ευρωπαϊκός προϋπολογισμός

Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Κόστα: Κυπριακό, Τουρκία και ευρωπαϊκός προϋπολογισμός

Στα θέματα που θα απασχολήσουν την αυριανή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου αναφέρθηκε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.