ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Δημοσιεύτηκε το πρόγραμμα- Ξεκινούν στις 24/5

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Δημοσιεύτηκε το πρόγραμμα- Ξεκινούν στις 24/5

Πρεμιέρα στις 24/5 για τις Παγκύπριες εξετάσεις ενώ ολοκληρώνονται στις 14 Ιουνίου. Δείτε το πρόγραμμα

Η Υπηρεσία Εξετάσεων της Διεύθυνσης Ανώτερης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας ανακοινώνει ότι έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της (www.moec.gov.cy/ypexams), το Πρόγραμμα για τις Παγκύπριες Εξετάσεις 2021.

Οι ενδιαφερόμενοι προτρέπονται να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις της Υπηρεσίας Εξετάσεων και του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού και Νεολαίας για πληρέστερη ενημέρωσή τους.

ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Αναγείρονται 500 οικιστικές μονάδες σε κρατική γη αξίας €70 εκατομμυρίων

ΠτΔ: Αναγείρονται 500 οικιστικές μονάδες σε κρατική γη αξίας €70 εκατομμυρίων

Την ανέγερση περίπου 500 οικιστικών μονάδων σε τέσσερις επαρχίες, συνολικής δαπάνης €70 εκατ., ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Οι μονάδες θα κατασκευαστούν σε κρατική γη αξίας €7 εκατ., σε τεμάχια που έχουν υποδειχθεί από το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως, σε περιοχές της Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας και Πάφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE