Χυδαίο και προκλητικό σενάριο τουρκικής σειράς – Έκανε πρεμιέρα το προπαγανδιστικό σίριαλ «Κάποτε στην Κύπρο»

Χυδαίο και προκλητικό σενάριο τουρκικής σειράς – Έκανε πρεμιέρα το προπαγανδιστικό σίριαλ «Κάποτε στην Κύπρο»

Πρεμιέρα έκανε η εμετική σειρά «Κάποτε στην Κύπρο» που η τουρκική προπαγανδιστική μηχανή προσπαθεί να παραχαράξει την ιστορία.

Πρόκειται για μια σειρά με χυδαίο και προκλητικό σενάριο που για να βγει στον «αέρα» η Κυβέρνηση Ερντογαν πλήρωσε εκατομμύρια για τα γυρίσματα.

Σύμφωνα με το σίριαλ προπαγάνδας οι Τ/κ ζουν υπό την τυραννία των Ελλήνων, που ετοιμάζουν γενοκτονία και σφαγή τους.

Τότε η Τουρκία, με την «μανδύα» του «σωτήρα» επεμβαίνει για να τους σώσει, χωρίς να γίνει οποιαδήποτε αναφορά στις θηριωδίες, τους νεκρούς και τους εκδιωγμούς των Ελληνοκυπρίων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

http//youtu.be/rj-dJD9RfP8

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE