Χυδαίο και προκλητικό σενάριο τουρκικής σειράς – Έκανε πρεμιέρα το προπαγανδιστικό σίριαλ «Κάποτε στην Κύπρο»

Χυδαίο και προκλητικό σενάριο τουρκικής σειράς – Έκανε πρεμιέρα το προπαγανδιστικό σίριαλ «Κάποτε στην Κύπρο»

Πρεμιέρα έκανε η εμετική σειρά «Κάποτε στην Κύπρο» που η τουρκική προπαγανδιστική μηχανή προσπαθεί να παραχαράξει την ιστορία.

Πρόκειται για μια σειρά με χυδαίο και προκλητικό σενάριο που για να βγει στον «αέρα» η Κυβέρνηση Ερντογαν πλήρωσε εκατομμύρια για τα γυρίσματα.

Σύμφωνα με το σίριαλ προπαγάνδας οι Τ/κ ζουν υπό την τυραννία των Ελλήνων, που ετοιμάζουν γενοκτονία και σφαγή τους.

Τότε η Τουρκία, με την «μανδύα» του «σωτήρα» επεμβαίνει για να τους σώσει, χωρίς να γίνει οποιαδήποτε αναφορά στις θηριωδίες, τους νεκρούς και τους εκδιωγμούς των Ελληνοκυπρίων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

http//youtu.be/rj-dJD9RfP8

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Τορναρίτης στον δρόμο του Χριστοδουλίδη - Ο διορισμός που ανοίγει νέο πολιτικό κεφάλαιο

Νίκος Τορναρίτης στον δρόμο του Χριστοδουλίδη - Ο διορισμός που ανοίγει νέο πολιτικό κεφάλαιο

Με το βλέμμα στο Κυπριακό, αλλά και με φόντο τις προεδρικές του 2028, ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη από τον Νίκο Χριστοδουλίδη, δύσκολα περνά απαρατήρητος. Από οι πρώτες πολιτικές αντιδράσεις, δείχνουν πως το θέμα δεν θα μείνει μόνο στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE