«Καμπανάκι» από τον Καραγιάννη για τα υψηλά κρούσματα: «Διαισθάνομαι ότι τις επόμενες μέρες, ίσως διακυμανθούμε πάνω από τα 500»

«Καμπανάκι» από τον Καραγιάννη για τα υψηλά κρούσματα: «Διαισθάνομαι ότι τις επόμενες μέρες, ίσως διακυμανθούμε πάνω από τα 500»

Υπερβολικά υψηλό και ανησυχητικό χαρακτήρισε τον αριθμό των σημερινών (02/04), κρουσμάτων, ο καθηγητής μοριακής ιολογίας και μέλος της Επιδημιολογικής ομάδας Δρ. Πέτρος Καραγιάννης.

Φιλοξενούμενος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Omega, το βράδυ της Παρασκευής, ο Δρ. Καραγιάννης σημείωσε πως ο κόσμος έχει ξεφύγει αρκετά τις τελευταίες μέρες.

«Ελπίζω το σημερινό να ήταν παροδικό γεγονός, αλλά δεν νομίζω γιατί εδώ και κάποιες μέρες φαινόταν άνοδος του ποσοστού θετικότητας και στην Λευκωσία και στην Λάρνακα», δήλωσε.

Την ίδια ώρα έστειλε μήνυμα στους γονείς να ελέγχουν τα παιδιά τους, για το πού κυκλοφορούν, τώρα με το άνοιγμα των σχολείων.

Τέλος σημείωσε πως: «Διαισθάνομαι ότι τις επόμενες τρεις μέρες, ίσως διακυμανθούμε πάνω από τα 500 κρούσματα και ελπίζω να είμαι λάθος».

Δείτε όσα είπε:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν, εμφανίζεται αισιόδοξος και βέβαιος ότι το κόμμα του θα εξασφαλίσει παρουσία στη νέα Βουλή, παρά τα χαμηλά ποσοστά που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, που παραχώρησε στο Themaonline, ο κ. Καρογιάν, κάνει λόγο για «κρυφή ψήφο» της ΔΗΠΑ, αμφισβητεί την ικανότητα των δημοσκοπήσεων να αποτυπώσουν την πραγματική βούληση των πολιτών και υποστηρίζει ότι η παράταξή του, διαθέτει μια «ήρεμη σιωπηρή δύναμη» που θα εκφραστεί στην κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE